Väikekiskjad
Re: Väikekiskjad
Eelmist hooaega alustasin kolme lõksuga ja lõpetasin üheksa lõksuga, praegu on üleval 14 lõksu, mõni lõks veel kodus lund ootamas. Söödaks hetkel põdra kops ja mesi, ning pisut peibutus lõhna. Eelmine aasta sain nii jänese, kui kitse ja tuviga.
Ei ole siin miskit saladust
http://www.digimesta.com/tuote/hajuste-näätä-virtsan-haju-suihkepullo-60ml/621355013462/
aga kas see ka aitab, või saaks ka ainult söödaga samapalju, seda ma küll öelda ei oska. Sõber kes ka nugiseid püüab on igatahes kindel, et mõjub, sest mina sain rohkem nugiseid kui tema ja temal lõhna pole
http://www.digimesta.com/tuote/hajuste-näätä-virtsan-haju-suihkepullo-60ml/621355013462/
aga kas see ka aitab, või saaks ka ainult söödaga samapalju, seda ma küll öelda ei oska. Sõber kes ka nugiseid püüab on igatahes kindel, et mõjub, sest mina sain rohkem nugiseid kui tema ja temal lõhna pole

Tere kas kellegil on kogemusi selle tootega. http://www.jahimees.ee/peibutusvahendid ... 00-ml.html
Kuidas nugistega lood on,endal mitu n2dalat mitte midagi
- nugise püüdja
praegu on jh nugisega nigelad lood, ei tea kas metsas toitu liiga palju või mis.
Aga eks kui lund veel tuleb ja natukene rohkem kylma on, siis nad ka ehk kasti lähevad.
Täna yhe kasti juures nugis oli uurinud mis sees on ja otsustanud siis ikka kõrval hiiri püüda, see peaks ka seda näitama et lund vähe ja toitu palju.
Aga eks kui lund veel tuleb ja natukene rohkem kylma on, siis nad ka ehk kasti lähevad.
Täna yhe kasti juures nugis oli uurinud mis sees on ja otsustanud siis ikka kõrval hiiri püüda, see peaks ka seda näitama et lund vähe ja toitu palju.
Kolm pihus,neist kaks koeraga. 

Ma oma tagasihoidlikest kogemustest julgeks öelda, et kui rauad panna loodusliku kännu, või puu sisse lähevad loomad paremini sisse. Kui kastis ikka nugisele meelepärane sööt ei lähe ta mingit hiirt enam püüdma, kui siis nugiste paradiisis
Eile paar neist sinna jälle suundusid.

-
minul sama asi täna, nugis oli kasti ümber palju ringe teinud ja lõpuks ka kasti all käinud aga sisse ei läiud. Söödaks on jänese rapped. Jänese naha panin kõrval oleva oksa külge ja see oli 2 näd eest kadunud. 

Novembri lõpuga 4 nugist.Ei ütleks, et see püügihooaeg kehvalt alanud. Nugis liigub, jälgi on ja mitmest kastist põdra magu läinud.Käib küll kastide kallal.Eelmine aasta oli esimene alles detsembri lõpus.Edu küttidele.
Mehed nüüd on tagumine aeg nugiselõksud metsa sättida,sest täna oli suisa 3-st lõksust kahes nugis sees. 

- aadu kadakas
Ja jälge teeb usinasti.
Ja tuttaval on puurist kolm küülikupoega ära viinud.
Naine võib olla,koer peab olema!
Meil oli enne lund mõne liivase koha peal isegi nugiste jälgi näha ja vahest nägi nugist ennastki, aga peale lume tulekut pole nugistest ühtegi jälge, nagu oleks järsku välja surnud
.

Ärge pikka viha pidage!
Nugisekütid on täitsa tasaseks jäänud?