kakuke kirjutas:Jyri, ja vaadates Sinu allkirja (Kes otsib,see leiab!Alati!), siis vigu leiab hea otsimise juures alati igalt poolt.

Ärge siis sõnumitoojat kohe hukake!
Allkiri käib jahisaagi kohta
Aga sisust-egas ma "vigu" otsinud- kunagise pikaajalise jahijuhataja silm märkas ja kõrv kuulis kohe, mille kallale oleks
keskkonna inspektorid norima tulnud-vaevalt et kõigil osalejatel, k.a. külalised,olid "avatud" väikeuluki load, mis vabastaksid oraanzi värvi riiete kohustusest teatud tingimustel!
Kartetch on aga lisaks seaduslikule keelule karu jahis mulle koertejahis üldse vastuvõetamatu, sest üks idioot oli lasknud haavatud sea peal "harjutavate" 1 minu ja 2 sõbra noorte koerte vahelt just kartetcsiga ja õigustas oma tegu sellega, et ta "sigu küttinud aastast 1956 juba!

.
Tunnen Viljandimaal ühte koera omanikku, kes mitte ainult kartetchi kasutavale vaid ka koerale ülilähedal olevat looma riskantselt laskvale "kütile" virutab pasunasse ilma pikema jututa. Kusjuures "patused" pole siiani sinist silma edasi kaevanud! Eks iga koerajuht on oma koera peremees ja formaalselt teeb mis tahab.
Aga tegelikult on ju tore, et jaht Eestis on jõudnud ka sellisele ülipopulaarsele kanalile

.