kakuke kirjutas:..... Astrol on min andmeedastus 5 sek, huvitav oleks teada, palju on selle uue seadme aku kestvus sellisel juhul (kas on see võrdeline, ehk seega 30x väiksem, antud juhul 1h)?.....
Mul tuleb vägisi meelde kunagi kuuldud kommentaar soomustatud Mercedese luksusmaasturi ostmisest olukorras, kui mõningase analüüsimise tulemusena oleks aru saadud, et piisab ka kahekohalisest kasutatud kastikast. Mina mõtleksin läbi, kas nii lühike intervall nagu 2 sek või 5 sek on koera positsioneerimise puhul ikka vajalik ?
Kui Kuldi toodud näide 1 min intervallist kui liiga pikast on minumeelest .....noh, nii ja naa, aga suudan sellest aru saada, siis 10 või ka 15 sek tagant koera asukohta täpsustada ei ole minu meelest küll liiga pikk vahemik. Eriti kui see tõepoolest peaks Astro või mõne GSM/GPRS seadme puhul andma tuntavat võitu aku kestvuses. 30 sek ja üle selle oleks juba ehk kiiremini liikuda suutva koera puhul maitse küsimus, aga minu personaalne maitse kannataks kuni 1 minutini veel aku olulise säästmise nimel välja

Mida lühem intervall, seda tihedamini hakkad paratamatult ise seadme displeid vahtima, et koera igat täpset suunamuutust jälgida (põnev ju ja võimalus olemas!)
BM