Antku nüüd verejälje spetialistid andeks,aga kuniks loom on elus/haavatud ei näe ma mingit põhjust teda just verejälje koeraga jälitada,piisab ju suva jahikoerast ,kes antud ulukit ajab! Ja kui on arvata,et loom veel elus,siis keegi kakerdis koera nööriotsas ,on koerale oluliseks takistuseks uluk leida.Vaat surnud looma juures haukuvast verejäljepenist saan ma aru ,sest looma ajav koer tavaliselt surnud looma juures oma suud lahti ei tee.Seega mina astuks mõnisada meetrit loomale järel kütkes jahikoeraga,vältimaks koera ära tulemist surnud uluki juurest.Peale seda laseksin koera lahti.See ,et kiidate oma supper verejälje koeri küll,aga kütkest siiski lahti ei julge lasta,näitab,et ega te koera ikka lõpuni ei usalda küll ja tahate nööriotsas "lohisedes"ise kõike üle kontrollida.Väitel ,et väldite nii koera viga saamist,küll leebe koera puhul alust pole.Viga saavad ikka "tulised"koerad,kes kohe külge kargavad.
Mis puutub verejäljekoera kohustust jahtkonnas

Ma arvan,et esimene samm peaks ikka olema töötava jahikoera olemasolu ,kui see on olemas ,alles siis võiksime edasisi mõtteid hakata mõlgutama.