Vot on elu, istud päeval kärus ja söödad sigu käest.

Ja koerast ei teha ka enam välja.

mis Te kostate selle peale, et sead peaaegu nägupidi vastas mehel 
Noor jahimees! kirjutas:Öelge Palun,mis Te kostate selle peale, et sead peaaegu nägupidi vastas mehel
![]()
Noor jahimees! kirjutas:Öelge Palun,mis Te kostate selle peale, et sead peaaegu nägupidi vastas mehel
![]()
andrus kirjutas:Tegelikult,ma tahaks isegi selle taadi asemel seal istuda.Oleks elamus missugune.Kui need ikka on nüüd metssead.
Huvitav kas taat istub siis kah seal kui selline tõsisemat sorti "härra" sinna peale tuleb?![]()
![]()
andrus kirjutas:Tegelikult,ma tahaks isegi selle taadi asemel seal istuda.Oleks elamus missugune.Kui need ikka on nüüd metssead.
Huvitav kas taat istub siis kah seal kui selline tõsisemat sorti "härra" sinna peale tuleb?![]()
![]()
Nati kaugemale läksid ja kohe tagasiNoor jahimees! kirjutas:andrus kirjutas:Tegelikult,ma tahaks isegi selle taadi asemel seal istuda.Oleks elamus missugune.Kui need ikka on nüüd metssead.
![]()
Noh ma loodan, et ikka on need sead.Aga kõige olulisem jäi mul vaatamata, kui see mees tõusis püsti ning ära jalutas,
huvitav kuidas siis sead käitusid.