Millist jahitarvete kauplust kõige meelsamini külastad ?
Re: Millist jahitarvete kauplust kõige meelsamini külastad ?
Mul Tartu Deerhunteris analoogne juhus. Plaanisin normaalset sihikut osta ja palusin Deerhunteris Zwarovski optikat vaadata. Sellepeale öeldi ,et sa niikuinii ei osta ja optikat klaasi alt välja ei võetudki. Läksin Tartu Küti Ärisse ja ostsin Zeissi.
Sattusin ükspäev padrunite otsinguil Tallinnas Tartu mnt-l asuvasse Gladius kpl-e, pole sellist mõnusat teenindust tükil ajal kohanud, kohe selline soe tunne, et klient on poes oodatud.
Pole looma, pole probleemi!
-
Nõus Atsi jutuga. Tihtipeale aga varud napid.
- aadu kadakas
Esmaspäeva hommikul, natukse peale avamist, käisin Trapperis (see vist on see Tartu Jahindusklubi majas). Soov oli põdrasarvele sobivat alust vaadata/osta. Nimelt olin sealt paar aastat tagasi päris mitmeid häid soku/hirve/põdra sarvealuseid ostnud. Sellised ehedamad, kõvalehtpuust, suht naturaalsed. Seinal oli 2 suurt alust näidisena. Selline võõram stiil, vineeri/laminaadi variant ja kole suured mudelid. Meesmüüja osutas neile: need on. Küsisin, et kas väiksemaid pole. Näitas nigelaid (minu maitsele) sokusarvealuseid ja tegeles oma kauba väljapanekuga edasi. ??? No tänasin ja astusin välja... Vist oli liiga sinise esmaspäeva liiga varajane hommik
. Eks käin Kütis ära ja vaatan sealt.

aadu kadakas kirjutas:Esmaspäeva hommikul, natukse peale avamist, käisin Trapperis (see vist on see Tartu Jahindusklubi majas). Soov oli põdrasarvele sobivat alust vaadata/osta. Nimelt olin sealt paar aastat tagasi päris mitmeid häid soku/hirve/põdra sarvealuseid ostnud. Sellised ehedamad, kõvalehtpuust, suht naturaalsed. Seinal oli 2 suurt alust näidisena. Selline võõram stiil, vineeri/laminaadi variant ja kole suured mudelid. Meesmüüja osutas neile: need on. Küsisin, et kas väiksemaid pole. Näitas nigelaid (minu maitsele) sokusarvealuseid ja tegeles oma kauba väljapanekuga edasi. ??? No tänasin ja astusin välja... Vist oli liiga sinise esmaspäeva liiga varajane hommik. Eks käin Kütis ära ja vaatan sealt.
Ilmselt sattusid Stassi otsa

P.S ise lasen kõik oma vajalikud alused (sokk, kult, põder) töökaaslasel endal kodus teha. Osta ntx. Bauhofist 18mm. paksusega liimpuidu tahvlid (pidevalt soodus hinnaga

Ma ka kohe tundsin Stassi ära selle jutu järgi (kuigi teadsin, et Arnot hetkel pole). 
Ma isegi vaatan juba, et kes letis ja siis teen otsuse, kas hakkan edasi suhtlema seal või ei.

Ma isegi vaatan juba, et kes letis ja siis teen otsuse, kas hakkan edasi suhtlema seal või ei.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
- sammal.habe
Stass on tore mees, aga... paadunud kalamees! 

sammal.habe kirjutas:Stass on tore mees, aga... paadunud kalamees!
Nii ta on...
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
-
Sattusin täits juhuslikult Leningradi maanteele ja käisin Tallinna Trofeest läbi.
Kui siin vilkuv kastike teatab kordumatust kaubavalikust sii tõesti, letil oli kordumatult väike kaubavalik. Ei lugend juppe kokku aga arvan, selle sektori kordumatult väikseima jahikauba valikuga pood kuha ma siin riigis siiani sattund olen. Osad tooterühmad üldse puudu mis nagu sellise poe juurde käivad.
Ei midagi isklikku aga kui võtame kopsu õhku täis ja pasundame kordumatusest siis püüame ka midagi ennem selleks teha.
Jõudu-jaksu edaspidiseks tootevaliku tervikuks komplekteerimisel.
Kui siin vilkuv kastike teatab kordumatust kaubavalikust sii tõesti, letil oli kordumatult väike kaubavalik. Ei lugend juppe kokku aga arvan, selle sektori kordumatult väikseima jahikauba valikuga pood kuha ma siin riigis siiani sattund olen. Osad tooterühmad üldse puudu mis nagu sellise poe juurde käivad.
Ei midagi isklikku aga kui võtame kopsu õhku täis ja pasundame kordumatusest siis püüame ka midagi ennem selleks teha.
Jõudu-jaksu edaspidiseks tootevaliku tervikuks komplekteerimisel.
... sa pole esimene kes nn reklaami ohvriks langes!
Pole looma, pole probleemi!
Krt, hea et ei kiirustanud sinna, veel
Reklaam on tõesti paljulubav

Reklaam on tõesti paljulubav

Mõtlesin, et vaatan ka korraks Trofeesse sisse,
aga pole mõtet siis praegu veel aega ja lävepakku kulutada.
aga pole mõtet siis praegu veel aega ja lävepakku kulutada.
Käisin minagi uues poes ära ja olen väga rahul.Norma .223 padrun maksis 0.80 euri, sellist hinda pole ammu näinud.Eks muidugi on need avamis hinnad aga padrunit tasub praegu osta.
Veel räägiti,et hakkavad maale tooma Geco moona ja selle hind saab olema soodne.Elame,näeme?
Veel räägiti,et hakkavad maale tooma Geco moona ja selle hind saab olema soodne.Elame,näeme?
mu arust oli neil Tartus aastaid tagasi põhiline Geco ja see hind ei olnud küll midagi meelitavatTen kirjutas:...Veel räägiti,et hakkavad maale tooma Geco moona ja selle hind saab olema soodne.Elame,näeme?
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Õelutseda ei tahaks, aga kui normaalset kaupa normaalse hinnaga ei saa, siis ei külastaks. Kui tullakse turule, siis peaks ka millegagi meelitama. Ja võiks positiivselt jahmatada
Me kõik ootame ju positiivset üllatust. Türide juures enam käia ei tahaks ja uute sümpaatsete kauplejatega tahaks asja ajada küll. Tehke midagi

Me kõik ootame ju positiivset üllatust. Türide juures enam käia ei tahaks ja uute sümpaatsete kauplejatega tahaks asja ajada küll. Tehke midagi