jannuhellu kirjutas:....Ja ega mul pole vajagi et 50 aastased vanapapid mul sinna otsa ronivad,120 kiloste paksude jeepidega sõitvate jahimeeste jaoks peab muidugi korraliku palkmaja ehitama koos liftiga ehk ...
No-noh

jannuhellu kirjutas:....Ja ega mul pole vajagi et 50 aastased vanapapid mul sinna otsa ronivad,120 kiloste paksude jeepidega sõitvate jahimeeste jaoks peab muidugi korraliku palkmaja ehitama koos liftiga ehk ...
valdo kirjutas:Akende kõrgust sai putka kokkuladumisel ise reguleerida. Ma panin sellisele kõrgusele nagu endale mugav oli. Samas sai ise otsustada, kas lahti käima hakkavad üles, alla või kõrvale. Akna suurus on 50x50cm, nüüd talvel tundub, et võiks isegi natuke madalam olla, nii 20...30x50 cm vms. Akendele on ilustuseks puuliistust rist ette pandud, häirib nähtavust ning see tuleks sealt akna pealt eemaldada. Aknaklaas on muidu ühes tükis.
Sees istuda pole minu meelest väga viga, tuul kuskilt sisse ei puhu. Natuke häirib see, et laudpõrand kumiseb kui palju trampida, siin tuleks veel mingi lahendus välja mõelda...
Mis seuke vigur maksma läheb kui 2-3 korraga võtta?
Kust hinda uurida?
andrus kirjutas:"Villa" moodulmajake oleks just sobiv paksudele,laiskadele jeebi meestele,seal saab rahus all korrusel juua ja l.tse panna nin üleval vahelduseks jahti pidada.
valdo kirjutas:Mis seuke vigur maksma läheb kui 2-3 korraga võtta?
Kust hinda uurida?
Mina hankisin omale Võrumaalt Kapa Puidust, http://www.kapapuit.ee. Hinna üle sa pead ise seal siis natuke läbirääkimisi pidama. Kui lisaaknaid tahad, siis see tuleks neile kah selgeks teha, sest originaalis on neil ainult üks aken küljepeal. Hind tuli tol hetkel koos lisaakendega odavam kui neil seal kodulehel välja pakutud hind.
Selle majakese nimi oli vist NETE.
jannuhellu kirjutas:korralik redel on puudu jah see ajutine ronimis sitt sai tehtud ainult selleks et puu otsa saada ehituse ajal,küll kevadel kui loomad harjuvad ja ilmad paremaks lähevad siis teen sinna ikka korraliku trepi.Ja ega mul pole vajagi et 50 aastased vanapapid mul sinna otsa ronivad,120 kiloste paksude jeepidega sõitvate jahimeeste jaoks peab muidugi korraliku palkmaja ehitama koos liftiga ehk ,minule kõlbab ka selline ja oma töö teeb ta samamoodi ära kui kellegi 10 000 maksev ehitis või vaidlete vastu? 6,5 meetrit piisav kõrgus,tuulega oskasin arvestada et ei puhu söödakohta vaid sealt minu poole vähemalt 2kuu jooksul 3/4ndikku päevadest nii oligi ..Kas see on siis teine asi kui ehitatakse pukk ja võetakse eest paar puud maha et seasööda kohale näeks ilusti lasta nagu siin eelmistel lehekülgedel juttu oli? OLete ikka erilised rohelised küll siin,saaks ainult vinguda....mis ma oleks siis ristpalkidest korraliku joomaurka ehitama põlluäärde kus küte sees ja saaks mõned litsid tuua ?jahikantsel on ju sellekst et pidada varitsusjahti kõrgistmelt.Ei oma tähtsust milline see kantsel on või kuidas ja kuhu ehitatud.Peaasi et oma töö ära teeb.Selliseid puude otsa ja külge ehitatud jahikantsleid on massiliselt minge liikutage endi pakse ***** natuke oma jahimaadel.Pole põhjust siin viriseda.
Ilusat Jahti!