Aga selle pärast, et kui kuulata sm eelmaad, nagu siin eespool juba mainitud on, SIIS NII PEAKSKI OLEMA ...
vähemalt mõningate maaomanike arvates ..
Miks ma nii palju sel teemal küll sõna võtan, küsisin enda käest ... ju siis häirib mind see teema, et meil siin ''mõisaaegu'' püütakse kellegi mõjuvõimu mahitusel taaselustada.
Loodan, et Tõnu ja Teet ning Lembit ei pahanda, kui neid ja nende artiklist lõike tsiteerin, kuid nägemus ühtib nende meeste omadega
http://www.kuulutaja.ee/index.php?optio ... ohalik-eluTõnu Krooben arvas, et lõpptulemusena tekkivad erametsaomanike ja RMK koostöös jahipiirkonnad, kus metsaomanik annab rikastele välismaalastele võimaluse jahti korraldada. Muidugi tunduvalt kõrgema tasu eest, kui siinsed jahimehed on võimelised maksma. Nii tekivadki jahimõisad. „Kes neid kontrollib?" küsis Krooben.
Eesti Jahimeeste Selts koostas keskkonnaministeeriumile kirja, kus näitas võimalikke ohtusid, mida seadusemuudatus kohalikes metsades kaasa toob. „Aga ega ametnikud hooli," kahtles Teet Lood, „ja äkki ongi seaduse eesmärk kohalikud jahimehed metsast välja tõrjuda?"
Riigikogu liige ja Eesti Jahimeeste Seltsi juhatuse liige Lembit Kaljuvee on selle seaduseelnõu suhtes samuti ülimalt kriitiline. „See puudutab 15 000 eestimaalasest jahimeest," sõnas Kaljuvee. Ta jagab jahimeeste kartust, et kui seadus jõustub, hakkavad edaspidi Eesti metsades jahti pidama kohalikest kas ainult väga jõukad persoonid või siis välismaa jahimehed, kes ongi meie keskmise jahimehega võrreldes rikkurid.
Millisel arvamusel olete kaasfoorumlased. Aeg nagu on selline, et on vaja sõna sekka öelda !?
Või pole meil üle 3000 jahimeeste ühendusel
-foorumil mingisugustki jõudu taga

a peame nn ''lõugu pidama ja edasi teenima'' ...
Palun juba ette andeks, kui viimane väljend modesid riivab ja endast välja viib.
Küsin, kas meil on jõudu, et lauslollustele vastu hakata ja ka oma hääl kuuldavaks teha

Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.