kopraliha
Ma ise soovitan koeraid eranditult mingite asjadega pikkida. Küüslauku ja kadakamarja nt kõvasti sisse. On veel võimalusi. Ma kujutan ette, et kuitsuahju eelne marineerimine võiks ka huvitav olla. Mainiks, et kunagi tegin koprast BBQd, vat, see oli juba midagi.
			
			
									
						
							Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
			
						Re: kopraliha
Metsalihast: hautatud kobras 
http://thredahlia.blogspot.com/2007/06/kobras.html
			
			
									
						
										
						http://thredahlia.blogspot.com/2007/06/kobras.html
Re: kopraliha
Kuna sain omale ühe keskmises mõõdus kopra, siis tahaks sellest midagi head teha.
Mõte on koos koduseaga suitsusauna suitsu panna. On kellelgi kogemust, et millise temperatuuri juures seda peaks tegema, et liha ära ei kuivaks ja kuidas peaks soolama?
			
			
									
						
										
						Mõte on koos koduseaga suitsusauna suitsu panna. On kellelgi kogemust, et millise temperatuuri juures seda peaks tegema, et liha ära ei kuivaks ja kuidas peaks soolama?
Re: kopraliha
Isa on teinud,aga suitsusaunas jääb kuiv(kuumus väike)...suitsuahjus,aga hoopis teine tera  
 
			
			
									
						
							
Õnne peab olema