Vanalt hakkasite jahimeheks?
Vanalt hakkasite jahimeheks?
Siia kirjutage vanalt te hakkasite jahindusega tegelema ja metsas käima. Ja kellega koos
Sul ju pealkiri ja küsimus erinevad, niiviisi päris raske vastata. Metsas olen käinud enam-vähem niikaua kui mäletan (perekond selline), edasi tuli isaga kaasasjõlkumine, siis ajajaks (nii kolmeteistkümnenda eluaasta kanti), siis ... (seda kohta seaduskuulekad foorumlased ei loe) ja kui 18 aastat turjal võimaldas seadus paberid teha.
Sündinud metsade vahel ja sealt kooli käind läbi metsa
nii kolmeteistkümnenda aasta kanti jäid esimesed saagid, siis ülikool Moskvas ilma jahita jne ning pärast ajapuudusel aastaid ajajana kirjas ja paberid alles kusagil 30 aastaselt.
mosse kirjutas:... (nii kolmeteistkümnenda eluaasta kanti), siis ... (seda kohta seaduskuulekad foorumlased ei loe) ...

nii kolmeteistkümnenda aasta kanti jäid esimesed saagid, siis ülikool Moskvas ilma jahita jne ning pärast ajapuudusel aastaid ajajana kirjas ja paberid alles kusagil 30 aastaselt.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Ka mul tuli täiesti omast peast jahimehe eksam ära teha.Tõukejõuks oli huvi relvade vastu.Nende seaduslik omamine, nendega tegelemine.
Päris jahimeheks ma ennast seetõttu pidada ei julgekski esialgu.Enne vaja ikka metsa alla sööta vedada ja kogenud jahimeestele jooksupoisiks olla
Päris jahimeheks ma ennast seetõttu pidada ei julgekski esialgu.Enne vaja ikka metsa alla sööta vedada ja kogenud jahimeestele jooksupoisiks olla

Hundist toakoera ei saa.
esimest korda sattusin metsa jahile täiesti ootamatult... onu jahimees ja oli lihtsalt ajajaid vaja... ja sealt see pisik külge jäi, vanust oli mul sis kuskil 14-15 täpselt ei mäletagi. aga igal juhul on mul hea meel et asjad nii läxid...
Käi metsas vahel ka fiilingu pärast... , mitte liha pärast... 

mina läksin jahti mingi 7 või 8 aasta kanti. Võtsin niidirulli ja läksin põdrale ja jänesele silmuseid panema. Suguvõsas pole ühtegi jahimeest (minu teada). Isa viis küll lapsena kalale, paar korda, edaspidi käisin ise (ka siis kusagil sinna 6 aasta kanti see jäi). Edasi jõudsin juba gümnaasiumi ära lõpetada, tegelikult olen ma sellest juba pajatanud, lügidalt - mosse on süüdi!
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Minu "süüdlane" on endisest jäägrist sõber. Vanust oli siis 22 aastat ja vene kroonust just aasta möödas. Muidu mööda metsi ja rabasid kolistanud sellest saadik, kui kõneoskus kätte hakkas tulema. Omapäi lasti metsa luusima 10 aastaselt. Siis sai muidugi rohkem kassile kala püüdmas käidud (kass sindrinahk aga ei arvanud viidikatest suurt midagi).
ikka lõbusalt