.270 WSM
-
See on selline "eksperdi" kaliiber. Laseb nagu magnumkaliiber ikka, kärakas on küllaltki "tõsine". Laseb kaugele ja täpselt, energiat on veidi vähem kui 7 mm Rem Mag-l. Kuuli lennu trajektoor on Norma kalkulaatoris täpselt 7 mm Rem Mag ja 300 Win Mag "peal". Mina tean kahte õnnelikku uue Steyr-Mannlicher 270WSM omanikku, mõlemad mehed on väga rahul. Relv on üllatavalt kompaktne, sest lukukoda on väga lühike! Ühest sellest püssist olen lasknud, jättis täpse tulega võimsa mulje!
Tänud!
Selline vastus teeb vaid rõõmu. Mul läks eile südamesse ühe vana/staazika jahimehe pikk monoloog ja üleeile ajakirjast loetu: "läks hukka 25 aastat ja 5-7 püssi võrra raha, enne kui tajusin, mis on õige..."
Kuulasin eile seda vanemat jahimeest kes hiljuti müüs 7.62x39 ja .308win Saigad ja .30-06 Tikka ja on nüüd uue püssiga õnnelik kui väike laps
Selline vastus teeb vaid rõõmu. Mul läks eile südamesse ühe vana/staazika jahimehe pikk monoloog ja üleeile ajakirjast loetu: "läks hukka 25 aastat ja 5-7 püssi võrra raha, enne kui tajusin, mis on õige..."
Kuulasin eile seda vanemat jahimeest kes hiljuti müüs 7.62x39 ja .308win Saigad ja .30-06 Tikka ja on nüüd uue püssiga õnnelik kui väike laps