Kummituba vol2
A kui mind ei oleks, siis oleks foorumis väga igav ju
kunagi ei ole kuskil teises postituses nii palju vaatamisi ja vastuseid, kui seal, kus mina maidagi "head" jälle ölnud olen
. Ka foorumil olijate hulk alati kasvas.
Keegi peab pundis ka olema, kelle arvamus teistest erineb, siis elu käib. Arvamused võivad olla erinevad ja elu vaated, egas nad kohe sellepärast valed ole
Kui ma mitu kuud siin sõnagi ei lausunud, siis oli ikka väga igav küll. Kõik ajasid ainult mingit korralikku juttu ja ei saanud üldse nalja

Keegi peab pundis ka olema, kelle arvamus teistest erineb, siis elu käib. Arvamused võivad olla erinevad ja elu vaated, egas nad kohe sellepärast valed ole

Kui ma mitu kuud siin sõnagi ei lausunud, siis oli ikka väga igav küll. Kõik ajasid ainult mingit korralikku juttu ja ei saanud üldse nalja

ilus vaadata
Aga jah, Foorum ongi veidi igavaks läinud.Otsitakse mingid väljamaa lingid ja jahutakse nende ümber aga asjalikku juttu nati vähevõitu.Küllap lugu selles, et kohati aint koprajahti saab teha ja eks lasketiiru meeste jutt ka.Teemasid juba nii palju läbi hekseldatud et igale püssi ja padruni jutule vastus olemas aint otsi välja.Kevadväsimus muidugi ka mõjub halvasti.Naljamehi tundubki vähevõitu olevat.
noorus on ilus aeg
-