Suured linnud parves?
- walker_metsas
Suured linnud parves?
Kaamera seljakotis läksin nädalai tagais kange pakasega vereta jahile (ma päris jahimees veel ei ole, nö. püss ja puha) et no keda me siis täna tabame.
Parkisin masina ühe suure uudismaa serva ja kohe alguses nägin kilomeetri pealt et vastas raba servas on söödaplatsi ääres lepikus mingid linnud puudel.
Vahetasin kaameral objektiivi 500 mmm peeglile ja siis astusin teele. Liikusin ühe võsa varjus ja jõudsin poole peale. Näginb puude otsas kokku 8-9 suurt lindu. Oolen metsist ja tetre ka näinud aga no ei teinud vahet nii lähedal ka ei olnud. Suuruselt meenutasid kalkuneid aga ümaramad, no olid ikka suured küll kui kilomeetri pealt nägid mis tondid need istuvad seal puudel.
Saatuslikuks sai, et ei olnud statiivi ja valget jopet. Jäin haruldastest kaadritest ilma.
Kas oskate oma kogemusest öelda, mis linnud need võisid olla, kes hoiavad parve! Oli käre pakane üle -12 kraadi.
Parkisin masina ühe suure uudismaa serva ja kohe alguses nägin kilomeetri pealt et vastas raba servas on söödaplatsi ääres lepikus mingid linnud puudel.
Vahetasin kaameral objektiivi 500 mmm peeglile ja siis astusin teele. Liikusin ühe võsa varjus ja jõudsin poole peale. Näginb puude otsas kokku 8-9 suurt lindu. Oolen metsist ja tetre ka näinud aga no ei teinud vahet nii lähedal ka ei olnud. Suuruselt meenutasid kalkuneid aga ümaramad, no olid ikka suured küll kui kilomeetri pealt nägid mis tondid need istuvad seal puudel.
Saatuslikuks sai, et ei olnud statiivi ja valget jopet. Jäin haruldastest kaadritest ilma.
Kas oskate oma kogemusest öelda, mis linnud need võisid olla, kes hoiavad parve! Oli käre pakane üle -12 kraadi.
No kuidas siis ei kisu metsa, kui ma elangi metsas.
- walker_metsas
- walker_metsas

Ei ma ikka nii lähedale sain ja vaatasin läbi objektiivi, varesed need küll ei olnud

Ei seal oli kased leppadega segamini, raba servas. No olid ikka mölakad küll, tõega pole sellist pilti enne näinud.
Kas võib siis teema kokku võtta - tõenäoliselt olid tedred.
No kuidas siis ei kisu metsa, kui ma elangi metsas.
Re: ulukid
Kallekke kirjutas:lepa otsas pole näinud muid kui vareseid mis ka külmaga puhevil ja suured.
Tuleb välja, et ma olen libatetresid näinud! Seda ma teadsin, et vares tark lind on, aga et ta nii osav on, et enese tedreks maskeerib poleks küll aimanud.