Mais
-
Mais
Kust saaks kõige odavamalt sigadele maisi osta? Nii kui naaber sektsioon hakkab sigadele maisi andma, on nad kuradi raisad meie maalt läinud. Mis see mais üldse maksta võib?
Maisi saab vast kõige soodsamalt söödatehastest, mujal ei teagi olevat.Farmplant'ist Viljandis ja Elvas.Hind peaks olema kusagile 2 EEK-i kanti kg .Kui mõtled ainult meeleheaks, siis on ka teisi võimalusi.
trucker kirjutas:Kui mõtled ainult meeleheaks, siis on ka teisi võimalusi.
Tore, et on ka teisi võimalusi, kuid minul tekkis kohe teine küsimus kolmest tootest kahe osas, kus peibutusained kultidele, et kes tahab kulti, kui neil jooksuaeg alanud või olen ma millestki valesti aru saanud

kakuke kirjutas:trucker kirjutas:Kui mõtled ainult meeleheaks, siis on ka teisi võimalusi.
Tore, et on ka teisi võimalusi, kuid minul tekkis kohe teine küsimus kolmest tootest kahe osas, kus peibutusained kultidele, et kes tahab kulti, kui neil jooksuaeg alanud või olen ma millestki valesti aru saanud
Seda võiks ju panna ka mitte jooksuajal, vaid suvalisel ajahetkel.
Kult tõmbab ninaga õhku, tunneb meeldivat lõhna ja ongi kohal, ega sellepärast pea veel olema bioloogiline jooksukas.
Isasloomade peibutamine innaperioodi lõhnadega ja emaslooma selle perioodi häälitsustega jooksuaja välisel perioodil ei ole nüüd küll teretulnud mõte.Need on ikka mõeldud jooksuajal kasutamiseks.
Jooksuaja välistel perioodidel kasutatakse ikka muid vahendeid, söödad jne.
Jah, need kaks toodet ongi mõeldud jooksuajal kultide peibutamiseks.
trucker kirjutas:Isasloomade peibutamine innaperioodi lõhnadega ja emaslooma selle perioodi häälitsustega jooksuaja välisel perioodil ei ole nüüd küll teretulnud mõte.Need on ikka mõeldud jooksuajal kasutamiseks.
Jahikalendris kirjas, et seda elukat aastaringi võib lasta, miks mitte siis ka peibutada ?
-
Eks see kult rohkem trofee loom ole. Aga head suitsuvorsti pidi tast kaa saama. Ise pole korralikku kulti veel näinud, aga eelmisel aastal üks jõhkard meil liikus küll. Jäljed olid nagu põdral ja ühe suure kuuse, kus ta oma kihvasid oli teritanud, leidsid ka mehed. Puule oli ikka kõvasti liiga teinud. See aasta pole veel jälgi leidnud, võibolla on kosja läinud 

Re: Mais
viljar kirjutas:Kust saaks kõige odavamalt sigadele maisi osta? Nii kui naaber sektsioon hakkab sigadele maisi andma, on nad kuradi raisad meie maalt läinud. Mis see mais üldse maksta võib?
Igavesti peen värk oleks maisi sünteetiline kontsentraat, ei tea kas sellist üldse olemas on. Kui on, siis piserda ükskõik kuhu söödale ja sigu kohal nagu murdu. Võiboll aind fantaasia vili.

Re: Mais
koll kirjutas:viljar kirjutas:Kust saaks kõige odavamalt sigadele maisi osta? Nii kui naaber sektsioon hakkab sigadele maisi andma, on nad kuradi raisad meie maalt läinud. Mis see mais üldse maksta võib?
Igavesti peen värk oleks maisi sünteetiline kontsentraat, ei tea kas sellist üldse olemas on. Kui on, siis piserda ükskõik kuhu söödale ja sigu kohal nagu murdu. Võiboll aind fantaasia vili.
See vist küll rohkem fantaasia, aga toore maisi mahl oleks küll reaalne ma arvan, kust seda aga saada on küsimus.

Jooksuajal kuldilihal üsna vänge kusehais ja kõlbab minuarust ainult karpi koos vängete maitseainetega. On olnud juhuseid kus seda haisu loomal pole, siis on tavaliselt tegu loomadega kes on vigased ja jooksukast osa ei võta.
Sellepärast tulekski neid ju peibutada muul ajal ja innalõhn oleks sellisel juhul parim.
Sellepärast tulekski neid ju peibutada muul ajal ja innalõhn oleks sellisel juhul parim.
zakslane kirjutas:Sellepärast tulekski neid ju peibutada muul ajal ja innalõhn oleks sellisel juhul parim.
Olen ka kuulnud jutte, kuidas sisu koos potiga minema lennutatakse, aga kuldi jaoks hakkab ju jooksukas mingi lõhna ajendil. Kui pole lõhna, pole ka jooksuaega. Sama moodi peaks ju tema bioloogiline kell ka tiksuma hakkama antud peibutusvahendi peale, kui ta mõnda aega seda nuhkinud on, st. lihale tuleb spetsiifiline maitse juurde. Iseasi muidugi, kas on ilus sellist asja jooksuaja väliselt teha, kui Truckeri mõtet edasi arendada.