Mida arvate IZ-39 sportingust?

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
ciller

Mida arvate IZ-39 sportingust?

Postitus Postitas ciller »

Oleks huvi endale soetada selline relv sportlaskmiseks.
kraavik

Postitus Postitas kraavik »

Mäletamist mööda olid sellel IZ-39-l fikstshokid ja mõõtudega 0,75 ja 1,25. Seega kaevikraja püss nagu. Aga võib-olla on neid eri mudeleid erinevate tshokkidega. Ise soovitaks valida ikkagi vahetatavate tshokkidega püssi, kuigi vene relvadel need tshokid on nagu on. Mis harjutust/harjutusi kavatsed laskma hakata?

Kui alles alustad selle spordialaga ja pole võimalik rohkem välja käia, siis laskmise algtõdede õppimiseks sobib igasugune sileraudne, kahtlemata ka see püss. Ise alustasin kiviaegse 1500 krooni maksva kõrvutiasetsevate raudadega IZ-iga :D Kui aga huvi tõsine ja rahakott seda võimaldab, siis soovitan ikka kohe vähe paremate (ja paraku ka oluliselt kallimate) püsside poole kiigata nagu Beretta, Browning, Blaser, Investarm, Perazzi, Kemen jt. Hinnad siis vahemikus umbkaudu 20 000 kuni 200 000 krooni.
ciller

Laskmisega olen tegelnd paar aastat,aga olen siiamaani laknud TOZ-34EP-ga,hea püss muidu aga tahaks nagu tiirupüssi saada,aga mis püssi ise veel soovitad selles hinnaklassis.Tegelen sellise harjutusega nagu Compak Sporting,siia maale olen seel TOZ 34-ga hea kohad saavutand aga oleks aeg midagi paremat vaadata,aga rahakott ei kannata selliseid nagu beretta,fabarm jne.
kraavik

No kui sa juba paar aastat oled lasknud, siis...paljukest see IZ parem on kui TOZ...IZ muidugi ühe päästikuga, kuidas tasakaalud on jms, seda ei oska arvuti tagant kommenteerida. Selles hinnaklassis raske midagi asjalikku soovitada. Uuri, mis tshokkidega seda IZ-39 võimalik tellida on. Compaki paras 0,25 ja 0,5 tshokiga lasta. Või osta siis IZ-27 M-1C, sellel vahetatavad tshokid. Deerhunter müüs ka mingit EGE püsse, türklased. Hind kah seal IZ-i kandis. Äkki on parem kui venelane?
ciller

TOZ on tavaline jahipüss aga mul on vaja spets tiiru püssi,aga aitäh soovituste eest.
Kasutaja avatar
Eraser

Postitus Postitas Eraser »

ciller kirjutas:TOZ on tavaline jahipüss aga mul on vaja spets tiiru püssi,aga aitäh soovituste eest.

Kogu ikka vast natuke raha, pole Fabarm ju nii ulmelises hinnaklassis midagi.
Muidu natuke kallim Izil põhinev sportingurelv .
ciller

No tooge näide fabarmi hinnaklassist.IZH 27-EM-1C
Sporting,Aga mis te muidu sellest variandist arvate.
Kasutaja avatar
Eraser

Postitus Postitas Eraser »

Alates 24-25 tuhat oleks Fabarm!
ciller

seda mulle nats palju.minu rahakott seda ei võimalda.
Teet

Postitus Postitas Teet »

Siis on veel võimalus osta franchi see on ka odav Italy relv aga täisti sobilik nii tiirus kui jahil.
kraavik

ciller kirjutas:TOZ on tavaline jahipüss aga mul on vaja spets tiiru püssi,aga aitäh soovituste eest.

IZ-39 on sisuliselt samasugune jahipüss kui TOZ, lihtsalt kergete muudatustega, mis teevad temast sportlaskmiseks natukene sobivama variandi. Vot need spets tiirupüssid paraku hakkavad sealt 40-50 000 krooni kandist ja kõik me peame oma soovide ning rahakoti vahel kompromissi leidma.
ciller

IZ-39 ongi ju tehtud just sportlaskminseks.Vaadake siis ise jahipauna koduleheküljelt sealt valige tulirelvad ja siis leiategi
baddmann

Postitus Postitas baddmann »

http://imzcorp.com/en/company/47.html

Siit saad täpsemalt lugeda ja näed, et relvast 2 versiooni: skeet ja trap. CSP jaoks ta päris täpselt mõeldud ei ole.

Venelastest on rohkem CSP jaoks mõeldud järgmine:

http://imzcorp.com/en/company/38.html

ning eelnevast veidi odavam versioon:

http://imzcorp.com/en/company/39.html

(viimasel erinevad lahendused päästikute arvu, tšokkide jm osas).

BM
kraavik

Ets kae, venelane on ka oma üheraudsest IZ-18-st "Sporting" mudeli teinud :D
baddmann

Postitus Postitas baddmann »

kraavik kirjutas:Ets kae, venelane on ka oma üheraudsest IZ-18-st "Sporting" mudeli teinud :D

...kusjuures pildilt vaadates väga ilusa mudeli lausa. Kaupo vist kunagi kommenteeris, et see peaks olema ameeriklastele mõeldud mingi kindla lombitaguse trap-harjutuse jaoks vms. Ižmaši relvad ju peamiselt üle ookeani sõidavad.

BM
Vasta