TO3-34 kaba
TO3-34 kaba
Kus võiks saada TO3-34 EP kaba
Re: TO3-34 kaba
Oleme küll TOZ tehase nn. "ametlik esindaja", aga hetkel elab tehas üle raskeid aegu, neid polnud isegi Nürnbergi messil. Juppe aga pole nad kunagi saatnud, isegi parematel päevadel. Soovitus: üle helistada politseiprefektuurid, neil läheb vanu relvi hävitamisele. Äkki saad mõne TOZ´i puidu "ära päästa".
Neid ToZ 34 kabasi - laade on ka erinevaid. Vanema mudeli oma ei sobi uuematele ja isegi puutöömees ei pane paika ilma liimimata. Erinevus on selle mudeliga, mille lahtivõtmiseks on vaja kasutada kahte päästikut. Põhiline viga on, et laad mõraneb lukukoja juurest.
Kui probleem väga suur, siis võiks küsida Rakvere JK-st. Neil pidi olema minu teada.
Kui probleem väga suur, siis võiks küsida Rakvere JK-st. Neil pidi olema minu teada.
Minu teada pidi seal ainult vanemaid olema,aga küsida võib.Laadi saab ka vanema mudeli oma panna,tuleb ainult tiba ümber teha
-
kui kuskilt ei leia siis umbes kuu aja pärast saan väikse cnc moodi masina
millel on 4 telge, võiks yritada seda järele teha.
millel on 4 telge, võiks yritada seda järele teha.
Tervist endal sama mure oleks vaja toz 34 ep-le soeatada uus kaba või lasta vana j2rgi uus teha .Et küsimus olekski selles et kas keegi teab kus saaks neid kabasi või kes, kus teeb neid järgi.Ja mis hinnaklassi see tegemine või ostmine jääb???
mõtle mitu korda sihi üks kord
jahipuss kirjutas:Tervist endal sama mure oleks vaja toz 34 ep-le soeatada uus kaba või lasta vana j2rgi uus teha .Et küsimus olekski selles et kas keegi teab kus saaks neid kabasi või kes, kus teeb neid järgi.Ja mis hinnaklassi see tegemine või ostmine jääb???
Tänapäeval kõik võimalik, iseasi on selle hind. Järgi teha pole probleem. Pähklist tehtuna võib selle hind tulla ca 4 tuhhi kanti . Arvan, kui omanik sellise hinna eest on nõus Toz -le kaba tahtma, siis selle ta ka saab. Kasest saaks tsipa odavama, aga kõik sõltub kliendi soovist.
Soovitus: Kui teha kaba, siis tuleks arvestada kõiki vajadusi ja soove, sest tehase kabad on ikka meistri tööga võrreldes paras saast.
Härrased!Ameerika pähkli hind ca`36tuhhi tihu. 4 tuh eest saab VÄHEMALT 16-nele sileraudsele kaba materjali,mis selle tööhinna siis nii kõrgeks ajab?Punane pöök hinnaga ca`24 tuh.thm ja kase hinnast pole mõtet siin rääkidagi .Ameerika pähklist karabiini kaba tegelik hind peaks juba uhkesti 3000 piiri mahtuma või olen ma millestki valesti aru saanud ,sileraudse kaba hinnast rääkimata.
Alati on rohkem kui 2 võimalust!
eks käsitöö selle hinna üles ajab. Vene netis tuulates üks meister näitas oma töid, hindadest ei tahtnud avalikult rääkida, keegi oli selle välja uurinud, ca 50 tuhat rubla, mis tolleaegse kursi järgi nii pool summast kroonides, materjalist suurt hind ei sõltunud, ikka sellest milline kaba teha ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Ise teen ka käsitsi .Am.pähklist karabiini kaba eest üle 3 tonni pole küsinud.Viimased 3 said tehtud sellise malli järgi,mis peaks sobima nii tiiru kui metsa.Tellijad seni rahule jäänud.Lähitulevikus loodan mõned pildid siia ka üles riputada. Tahtjaid seni rohkem olnud kui teha suudan .Siit ka minu seisukoht et 4 tuh.-i sileraudse kaba eest küsida on vähe liiga.
Alati on rohkem kui 2 võimalust!
Ega isegi midagi kallist ei taha lihtsalt uut viisakat kaba .Püssi kasutan ka ainult aju jahis vms ja seal see kaba saab suht vatti. Niiet midagi v2ga uhket ja kallist ei tahaks . 

mõtle mitu korda sihi üks kord
22LR kirjutas:Ise teen ka käsitsi .Am.pähklist karabiini kaba eest üle 3 tonni pole küsinud.Viimased 3 said tehtud sellise malli järgi,mis peaks sobima nii tiiru kui metsa. ...
Ära nüüd nii tagasihoidlik ka ole.

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
On üks TO3-34 kaba üle. Kui keegi mõistliku pakkumise teeb oleksin nõus loovutama kui mitte jääb omale tagavaraks.
-
olen ka paar kaba teinud ja võin kinnitada, et siledale on keerulisem teha kui karabinile nii, et küsida võib nii palju kui makstakse.
naised saunas rääkisid