Tahan osta kasutatud Berettat

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
Vasta
Juunior

Tahan osta kasutatud Berettat

Postitus Postitas Juunior »

Tahaks osta enadale sport relva ja pakutakse mulle berettat 682 gold E (vist?) ja püss on teinud u. 30000 pauku. Et tahaks teada, kas on mõtet osta seda?
kakuke

Re: Tahan osta kasutatud Berettat

Postitus Postitas kakuke »

Jummel jummel, ilma püssi nägemata, et mis seisukorras on ja hinda teadmata, ei oska keegi siit ennustada, et kas oleks hea või halb tehing.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
hendrik

Postitus Postitas hendrik »

Juunior kirjutas:Tahaks osta enadale sport relva ja pakutakse mulle berettat 682 gold E (vist?) ja püss on teinud u. 30000 pauku. Et tahaks teada, kas on mõtet osta seda?

Kui on korralikult hoitud-kasutatud relv, siis sellisel on potentsiaali maa ja ilm - 100 000 matsu ei ole probleem, pigem ressurss 150 000 juures. Hind on oluline faktor, ma ütleks. Kui seda nt pakutaks 20k eest, siis sa võiks mulle privasse kontaktid ka panna ja ma oleks sul kohe konkurent :D Kui hind on 40k+, siis ma mõtleks tugevalt uue peale..
Juunior

Postitus Postitas Juunior »

no hinnast ma ei räägi kuna ma ostan selle ikkagi ära, sest ma olen lasknud sellega ühe võistluse ja püss on väga hästi hoitud ja näeb välja nagu uus.
Vasta