Kaanetaja lugu on lahendatud ja arutelu liikunud konservide enda juurde, jätkan sellest kohast.
Konservi teemal on kõige lihtsam retsept maru lihtne, tee ja on päris hea. Kui aga tulevad mängu maitseained (oht, et muutub purgisupiks), küüslauk (ei segune korrlalikult ja jääb kohati vänge... valikud, et kas pulber või värske), hakkliha, tükid, segu nendest... Mul hetkel selline mõte (ühe mehe käe all tehtud mitu korda, alati on hea tulnud), et natuke Vegetat, küüslaugu pulbrit ja muu nagu ikka, siis peaks hea saama. Eelmine katsetus läks aia taha... lasime mujal autokleevida, tehti kolmes jaos... suvel, autoklaavi vist sai palju (pidigi imeliku maitse juurde võtma, küülauk on ebaühtlane ja vist sai seda va Podravkat ka palju... igatahes, tulemus pole just päris see (mitme korra ja partiine sai tehtud.. u 6-7 klaavitäit ning mõni konserv on ni nagu peab, enamus ei ole). Vahepeal on suurte tükkidega retsepti saanud proovida (tegelikult Kakuke tegi mina proovisin

), muidu hea, aga nagu ahjupraad karbis, leivale pole mugav lõigata. Nüüd oleks vaja mingi osa hakklihana ja mingi osa lõiguks pisikesteks tükkideks, maitseainete lisamisega katsun ettevaatlikum olla, eks näis kuidas õnnestub. Arvatavasti tuleb sellest läbest ikkagi retsept, sest teise mehe käe all on väga hea tulemus olnud. Tükina võiks teine variant olla...
Aga kevade tulemas ning viidikas läheb igal juhul kapri. Sain mõnda aega Hakkmani Ceratex panni.Muidu pann nagu ikka, + see, et pind on suur, kuumuse jms teemal asi hea ning kuramus kui head viidikat annab praadida (sea ploomirasva natukene alla). kui sel aastal viidikale peale satun (eelmine aasta korra sattusin, mõtlesin, et parim aeg veel ees... aga tüng, viidikal jäigi põhimass tulemata). Viidikas õlis ja tomatis... kui juba konservi loo ette võtan, katsun need ka sekka paigutada (kui õnnestub).
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...