Mees väitis et oli ajus kui loom tuli, seega rikkus nagu seadust olles ajus relvaga. Ja kas seda eneskaitse juttu võetakse ka reaalselt,

Pikk kirjutas:Mees väitis et oli ajus kui loom tuli, seega rikkus nagu seadust olles ajus relvaga.
kolevoll kirjutas:Noh targutada ju võib, kuid kui puuduvad täpsed andmed asjaolude kohta (kui ise ei näinud), siis on mõistlikum suu kinni hoida. Sellise jutu peale, et kuskil võis midagi olla, aga võis ju ka teisiti olla, ei maksa pabinasse sattuda. Küll asjatundjad selle välja selgitavad, kas karu lasti enesekaitseks või hoopis trofeeks. Kui karu ajus ajajale ikka nii lähedale satub, et tekib võimalus tulistamiseks, siis kaldun küll arvama, et kahemõttelised kommentaarid võiks jääda avaldamata.
Paraku ei saa laadimata relvaga ajus viibimist keelata küll mitte keegi. Ja relva laadimiseks kulub ka ainult paar sekundit. Kui ise jahil viibin (ajajana või kütina või hoopis piiramise ajal), siis ei jäta ma küll püssi enesest eemale vaid tassin seda ikka kaasas ning hoian kartetši laadimiseks valmis. Paar korda on see igatahes mu tervisele päris hästi mõjunud.
väike põrsas kirjutas:kolevoll kirjutas:Noh targutada ju võib, kuid kui puuduvad täpsed andmed asjaolude kohta (kui ise ei näinud), siis on mõistlikum suu kinni hoida. Sellise jutu peale, et kuskil võis midagi olla, aga võis ju ka teisiti olla, ei maksa pabinasse sattuda. Küll asjatundjad selle välja selgitavad, kas karu lasti enesekaitseks või hoopis trofeeks. Kui karu ajus ajajale ikka nii lähedale satub, et tekib võimalus tulistamiseks, siis kaldun küll arvama, et kahemõttelised kommentaarid võiks jääda avaldamata.
Paraku ei saa laadimata relvaga ajus viibimist keelata küll mitte keegi. Ja relva laadimiseks kulub ka ainult paar sekundit. Kui ise jahil viibin (ajajana või kütina või hoopis piiramise ajal), siis ei jäta ma küll püssi enesest eemale vaid tassin seda ikka kaasas ning hoian kartetši laadimiseks valmis. Paar korda on see igatahes mu tervisele päris hästi mõjunud.
Nagu mina aru sain oli lask silmade vahele. Kolju seega vist ka rikutud?!