iz-58
Re: iz-58
Endal on täpselt sama püss kapis ja praegu on ta ka ainuke.Ja ma ei kurda,toimib ilusti tip-top.Algselt kui üks jahtkonna kaaslane ta mulle kinkis,siis pool jahtkonda ohkis,et 16kaliiber ei aita kuskile.Aga mina temaga hätta jäänud pole.Probleeme vöib tekitada see,kui sa ise ei lae padruneid,sest poes on siiski 16kaliibri padruni valik suht kesine,vörreldes 12kaliibriga.Aga püss muidu ise on hea valik ma julgen väita noorele jahimehele.Niiet kui ,aga ilusti ölga istub,siis osta ära 

Re: iz-58
Paar teemat tagasi just oli arutlusel see, kas on mõtet vanemat pyssi osta v mitte.
Igatahes saad hea hinnaga võta ära käi aasta/kaks saad targemaks ja aru millist pyssi järgmiseks tahad kui yltse tahad. Ple mõtet kuulata inimesi kes ajavad sellist juttu, et kasutatud relv on pask ja ei kõlba kuskile. Ei ela me enam mingil imeajal, kus kui asi myygis sis ilmselgelt on asi defektiga.
16 kaliibrile pole moona????Kus kandis sa elad, et ei ole. Sellele kõik olemas ju.
Igatahes saad hea hinnaga võta ära käi aasta/kaks saad targemaks ja aru millist pyssi järgmiseks tahad kui yltse tahad. Ple mõtet kuulata inimesi kes ajavad sellist juttu, et kasutatud relv on pask ja ei kõlba kuskile. Ei ela me enam mingil imeajal, kus kui asi myygis sis ilmselgelt on asi defektiga.
16 kaliibrile pole moona????Kus kandis sa elad, et ei ole. Sellele kõik olemas ju.
duo on parem