Millisest poest oleks koprarauad kõige odavam osta, mis nad üldse poodides maksavad?
Hea oleks kui saaks ka kudagi tellida.
Kopraraudade hinnad
- aadu kadakas
Re: Kopraraudade hinnad
Vaata, kes seda lehte peab/omab 

Najaa, tahaks veel mõne poe hind teada saada, peale selle poe mis selle foorumiga seotud on ja EJS maja. Kui ei ole sobiv siia teemasse kirjutada hinda, siis võib ka selle saata mulle postkasti 

Kas neid Valgast polegi kõige odavam osta? Kui ma ei eksi, siis neid toodetakse seal kandis. Sisetunne ütleb, et ega nende hinnad eriti poodides ei erine ning Tartus on vähemalt pooltes jahipoodides need olemas.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Valgas Otolux toodab küll neid, aga pole nagu lehes kuulutust näinud, et neid reklaamitakse, seega ei ole kindel kas nad neid ka müüvad.
Astu siis läbi!
Olen sealt neid ostnud küll, tuli ikka mingi veerandi odavam, kui Trapperis.
Olen sealt neid ostnud küll, tuli ikka mingi veerandi odavam, kui Trapperis.
Raul P kirjutas:Valgas Otolux toodab küll neid, aga pole nagu lehes kuulutust näinud, et neid reklaamitakse, seega ei ole kindel kas nad neid ka müüvad.
ise pole ostnud, aga minu juuresolekul on mees Balodise juurde sisse astunud ja küsinud ja saanud omale vajalikud rauad ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Elu päevad on olnud Otoluxi reklaam jahimehes.Suured ja väiksed rauda,samuti tangid,taldriku masinad jne.Ja kui ma nüüd ei eksi ega siis keegi muu neid ei valmistagi eestis.
Kuna Otolux käib Jaanikese Jahindusega käsikäes siis on loomulik,et kõki neid asju saab osta.
Aga,et nüüd neid sealt tellima hakata ei näe kindlasti mõtet.Postikulu on ju kah.Enam kui kindel,et nii palju seal need asjad odavamad ei ole kui suvalisest kauplusest ostes.
Ja kui tulebki euro,kaks hind odavam mingi väega,siis see helistamine,seletamine,kaubaga sehkendamine jne ei tasu ikkagi ära.
Kuna Otolux käib Jaanikese Jahindusega käsikäes siis on loomulik,et kõki neid asju saab osta.
Aga,et nüüd neid sealt tellima hakata ei näe kindlasti mõtet.Postikulu on ju kah.Enam kui kindel,et nii palju seal need asjad odavamad ei ole kui suvalisest kauplusest ostes.
Ja kui tulebki euro,kaks hind odavam mingi väega,siis see helistamine,seletamine,kaubaga sehkendamine jne ei tasu ikkagi ära.
jahismurf