püssihoidja autosse, kas keegi on kasutanud?
- sammal.habe
Re: püssihoidja autosse, kas keegi on kasutanud?
Kas relv seaduse järgi mitte kotis ei pea olema, kui liigutakse ühest kohast teise ühisjahil?
tihane kirjutas:Kas relv seaduse järgi mitte kotis ei pea olema, kui liigutakse ühest kohast teise ühisjahil?
Ei pea.
BM
Mul tekkis üldse küsimus, et kuidas sellised asjad lae külge kruvitakse? Poltidega läbi lae? Mugavad tunduvad küll.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
valgeronga jahi niva tagaistme seljatoe külje sellised konksud...
Teed luugi lahti ja võtad relva. Konksud konkreetset relva arvestades tehtud ja püss sealt maha ei kuku ka kehval teel sõites.

- sammal.habe
ma ei saand ka õieti sotti. aga las inseneerid vaatavad ja seletavad lahti:
ma saan aru et Sky Bar on miski teleskoopilise asjanduse küljes ja tavaline BSR vajab augupuurimist: vehicles without double-wall construction will require through-the-roof or through-the-sidewall mounting.
ma saan aru et Sky Bar on miski teleskoopilise asjanduse küljes ja tavaline BSR vajab augupuurimist: vehicles without double-wall construction will require through-the-roof or through-the-sidewall mounting.
kakuke kirjutas:Mul tekkis üldse küsimus, et kuidas sellised asjad lae külge kruvitakse? Poltidega läbi lae? Mugavad tunduvad küll.
- Lauri Tamm
baddmann kirjutas:tihane kirjutas:Kas relv seaduse järgi mitte kotis ei pea olema, kui liigutakse ühest kohast teise ühisjahil?
Ei pea.
BM
Minu teada asfaltteel peab ikka olema kotis või vutlaris
Ja kui asfalttees on vähe auke, siis peab ja kui palju, siis ei pea. 
BM vastus oli minu meelest väga selge.

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
- Lauri Tamm
kakuke kirjutas:Ja kui asfalttees on vähe auke, siis peab ja kui palju, siis ei pea.
No ei mõista mina miks mul siis palju jama politseiga tekkis kui relv kotist väljas oli

Või on mingi seadus muutunud

Jahieeskiri:
§ 7. Jahiohutuse nõuded jahirelva transportimisel ja käsitsemisel
(1) Iga jahimehe kohustus on tagada ohutus jahil jahirelva käsitsemisel ning hoidmisel.
(2) Jahile minnes ja jahilt tulles ning transpordivahendis, välja arvatud jahipidamisel paadist, peab jahirelv olema laadimata ning püssikotis.
(3) Laadimata jahirelvaks loetakse relva, millel pole padruneid ei rauas ega relvale kinnitatud salves.
(4) Ühisjahil laskekohtade vahetamisel võib laadimata jahirelv olla transpordivahendis kotist väljas.
[RTL 2006, 62, 1130 - jõust. 11.08.2006]
§ 7. Jahiohutuse nõuded jahirelva transportimisel ja käsitsemisel
(1) Iga jahimehe kohustus on tagada ohutus jahil jahirelva käsitsemisel ning hoidmisel.
(2) Jahile minnes ja jahilt tulles ning transpordivahendis, välja arvatud jahipidamisel paadist, peab jahirelv olema laadimata ning püssikotis.
(3) Laadimata jahirelvaks loetakse relva, millel pole padruneid ei rauas ega relvale kinnitatud salves.
(4) Ühisjahil laskekohtade vahetamisel võib laadimata jahirelv olla transpordivahendis kotist väljas.
Jahil juhtub nii mõndagi... ja kõigil pole vaja kõike teada!
- Lauri Tamm
unt kirjutas:Jahieeskiri:
Tänud unt, et viitsisid rumalat harida, ei tea siis miks nad mind nöökisid küllap oli igav

Ilmselt sellel põhjusel,et enamus neist ei tea ka ise(ega nemadki üliinimesed ole,et kõike meeles suudavad pidada) seadust täpselt vaid mingit osa sealt ja kui ise oled samasugune ongi suht kerged igat sorti jamad tekkima.
jahismurf