Laika kutsikal kõrvad kikki
Laika kutsikal kõrvad kikki
A
Viimati muutis villuvih, E Sept 16, 2024 6:02 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: Laika kutsikal kõrvad kikki
Miski 2,5 kuuselt läksid minu läänekal. Oli oma pesakonnast( 5 kutsikat) ainuke kellel polnud 2 kuuselt kõrvad veel kikkis.
Õnne peab olema
-
Näinud ühe ja sama pesakonna kutsikaid, kellel ühel olid juba 2 kuuselt kõrvad kikkis, teisel alles 4 kuuselt
Suhteline asi.Mõnel on 6 nädalaselt,aga enamusel 2 kuu ringis.Ma räägin venekatest ja mida suuremad on kõrvad seda hiljem kikki lähevad.Kolmanda elukuu lõpuks peavad kikkis olema ikka.
-
Mis te muretsete ,nüüd ju ka lontkõrvadega sõraliste jaht lubatud! 

mul läks seda teemat lugedes kikki,aga esimest korda läks miski 2 kuuselt!! 

sinu nukker noku!
...
Viimati muutis villuvih, E Sept 16, 2024 6:10 pm, muudetud 1 kord kokku.
-
Panen kirja oma kogemuse antud teema kohta. Nimelt Lääne-Siberi Laika juba 7 kuune ja üks kõrv ei ole ikka veel kikkis (teine on). Lugesin netist kõrvade teipimise kohta ja otsustasin proovida. Kleepisin kõrva sisse tugevdatud plaastri (kahe plaastri vahele panin õhukese plastikust riba), kohe kui ära tuli panin uue. Lisaks andsin iga päev ühe topsi kodujuustu, et lisa kaltsiumi anda, selliselt nädal mängimist ja kõrv jäigi kikki. Alles saavutasin selle töövõidu ja loodan, et enam alla kuku 

A
Viimati muutis villuvih, E Sept 16, 2024 6:02 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kõrvade kikki minek on ka ühe pesakonna lõikes väga erinev. Mõnel on kuuselt kõrvad püsti, põnel on kolme kuuselt alles pool kikkis. Oma kasvandikest ei ole siiani kellelgi kõrvad lonti jäänud.
Kui päris aus olla,siis ma isegi pole kuulnud sellisest laika kutsikast kellel on esivanematega kõik korras,aga kõrvad kikki ei lähe! 

puugi kirjutas:Kui päris aus olla,siis ma isegi pole kuulnud sellisest laika kutsikast kellel on esivanematega kõik korras,aga kõrvad kikki ei lähe!
Nagu mulle kunagi ütles Viktor Serebrjakov, lontis kõrvadega laikat pole olemas! Ehk kindla peale "võõras" veri sees, ainult keegi ei tea mitmendast põlvest. Võib juhtuda ka ainult ühe kutsikaga pesast.