Kaelas rihm ja helkurriba.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... comments=8
honkomees kirjutas:...
võiks ikka telefoni panna, palju neid facebooki kasutajaid ikka jahimeeste hulgas on, ise ka selliseid sots. meedia kanaleid põhimõtteliselt ei kasuta
baddmann kirjutas:... kui sul endal koer kadunud oleks ja näed, et leitud on, küll sa siis sotsiaalmeedia kasutajaks hakkad
BM
honkomees kirjutas:baddmann kirjutas:... kui sul endal koer kadunud oleks ja näed, et leitud on, küll sa siis sotsiaalmeedia kasutajaks hakkad
BM
kui mul kaduma jäi, siis jagasin pool maakonda mööda talusid visiitkaarte telefoninumbritega laiali ja üles leiti ning helistati ... vaevalt need maainimesed sots.meedias käivad.
no võib-olla noored on kah ainult arvuti taga, meie külas küll pole, net tuleb ka vaid pika antenni otsast (M-interneti 3G modemiga) ja aeglaselt ning katkendlikult ning maainimesel on ikka tööd, õues tuled põlema ja saad puid lõigata-lõhkuda, kuuri all masinaid korda putitada või puutööd teha, mis majapidamises vaja. Tavaliselt tulen praegusel ajal tuppa ikka nii 9-10 vahel, ennem ei jõua. No ja siis vaatad, kui net on, kirjad ja foorumi läbi kuna ahi-pliit köeb, teed midagi hamba alla ning tudule. Kui väga külmaks läheb siis tuleb sauna sisetöödega hakata nokitsema, äkki ei tule liiga palju lume kühveldamist. Ei, maainimesel tööpuudust ei ole, linnas olles tunnen end küll imelikult, pole seal midagi teha.MLP kirjutas:.... need maa inimesed on just põhilised sotsiaalmeedia kasutajad kuna päevad lyhiksed ja muud m-gi teha pole istutakse arvuti taga ...
noh, kui ikka vana jahisõber kadunud, siis jätad kõik sinnapaika ja sõidad. Ma küll ei suudaks jääda mingi kuulutuse peale lootma, ikka isiklik suhtlemine on teine tera. Mul on küll koer vaid korra kaduma läinud, naabermaakonnas, otsisin pärast jahti poole ööni, siis koju ja paar tundi und ja uuesti 70 km ots ning siis terve päev talust-tallu ... Kodukandis pole koer kunagi kaduma läinud, tuleb hoopis ise jahimaadelt koju ... Tõsi, kunagi ligi 40 a tagasi üks hagijas oli ka kaduja.andrus kirjutas:... peab ikka aega olema nende toimetuste kõrvalt ja jube väike maakond,ma ei suudaks poolt linnagi läbi käia)ja jaotad visitkasid. Teised kasutavad edasi sotsiaalmeediat. Lihtne ju....
honkomees kirjutas:no võib-olla noored on kah ainult arvuti taga, meie külas küll pole, net tuleb ka vaid pika antenni otsast (M-interneti 3G modemiga) ja aeglaselt ning katkendlikult ning maainimesel on ikka tööd, õues tuled põlema ja saad puid lõigata-lõhkuda, kuuri all masinaid korda putitada või puutööd teha, mis majapidamises vaja. Tavaliselt tulen praegusel ajal tuppa ikka nii 9-10 vahel, ennem ei jõua. No ja siis vaatad, kui net on, kirjad ja foorumi läbi kuna ahi-pliit köeb, teed midagi hamba alla ning tudule. Kui väga külmaks läheb siis tuleb sauna sisetöödega hakata nokitsema, äkki ei tule liiga palju lume kühveldamist. Ei, maainimesel tööpuudust ei ole, linnas olles tunnen end küll imelikult, pole seal midagi teha.
P.S. Suuremal osal meie pundi jahimeestest pole isegi e-maili aadressi või siis nad ei loe seda regulaarselt, kasutavad arvutit üliharva mingite põllumajandustoetuste taotlemiseks ja siis unustavad selle asjanduse ...
no vot pole, teeme tööd ja elame edasi, on selline küla Eestimaa äärel, kuhu buss pole käinud ühegi võimu ajal, 10 km Läti ja Vene piirist, Läti mobiil ja TV levib paremini kui Eesti oma jne vt minu vallas toimuvat http://www.tulemaale.ee/ või ka minu külas toimuvat http://www.xn--eestimaapliskodud-pzb.ee/node/17Ahto Kattai kirjutas:... No sina vaene mees elad vist küll kohe maailma ääre all! ... Kuidas te küll veel välja pole surnud?