[quote="kult"]Teema kipub keerama vägisi sinna: "mina ja minu koer kõige,kõige" Huvitav,et need kelle koeri siin teised (mitte peremehed) on kiitnud on põhiliselt vait nagu kuldid rukkis,ei tea miks küll?

Kas asi on selles,et "minu"koer polegi see kõige,kõige,v on asi omavahelistes suhetes.Kui omal tünnid üle ajavad,võibolla läheks vahelduseks ka sõpradega koos jahile? Ilves on ka käpaline,kas ei tekita ka kadedust? Oma jutuga tüürin ma sinna,et head koerad ja jahimehed kipuvad ikka need olema,keda kaaslased (ka)kiidavad,mitte.....

[/quot
OK!
Parimaks kiidab "Kaaslane" koera kui just temale selle looma peale ajas. Järgmine kord aga hoopistükis tema eest teisele mehele peale ajas.

Arva ära millal siis see "Kaaslane" kiitis ja millal ebatsensuursete sõnadega sajatas.
"Kaaslane"- eks otsige mis tüüpide alla need käivad.
Jama kui seltskonnas juhtub selliseid mehi olema. Nähtud nii mõningaidki alustavaid koeramehi, kes kahjuks asja pooleli jätnud selliste kaaslaste pärast. Seega vaidleks vastu väitele, et õigeid koeri kiidavad-laidavad ainult "Kaaslased". Ärgu nüüd mõni end liiga puudutatuna tundku