Kui Sa keelad naabrimehel seda teha, ongi piirangud seatud. Sina ise- kuidas naisega kokkuleppele saad ja powerit jätkubtony kirjutas:Samas kui ma keelan naabrimehel oma naist põrutada, kas siis ma ise ka ei tohi? Või pean mingid piirangud seadma

Kui Sa keelad naabrimehel seda teha, ongi piirangud seatud. Sina ise- kuidas naisega kokkuleppele saad ja powerit jätkubtony kirjutas:Samas kui ma keelan naabrimehel oma naist põrutada, kas siis ma ise ka ei tohi? Või pean mingid piirangud seadma
jyri kirjutas:Uluk, erineval naisest , kuulub riigile, mitte maaomanikule. Ehk hetkel ( kuniks burkasid veel liiga vähe liigub) ei tohi igat naist, kes kellegi eramaale kogemata eksis, kohe panema hakata.
Ahto Kattai kirjutas: Huvitav kas keegi kujutab jahimehi skafandrites metsas surnud sigu otsimas ,skafander muidugi tuleks spets ruumi metsaserval jätta.Ja kuidas küll on ära unustatud jahimeeste perede ja suhtlusrinkonna desinfitseerimine? Et saadame aga inimeeste hordid metsa katku otsima ,et see siis üle kogu maa ikka korralikult laiali kantud saaks! Ajal kui keegi ei tea täpselt milline on nakkuse laialikandmise ahel ,siis ometi teatakse et kõige tähtsam suund võitluses katkuga on jahindus. Keeg pärtel ja veel keegi direktor kinnitavad ju ,et nende masinad /inimesed katku ei levita ja kui niiiiii targad inimesed juba ütlevad siis pole muud ,kui .....metsa sigu tapma
Välek kirjutas:Mulle tundub, et mõiste "omand" on üsna selge, kui on tegemist riigi omandiga. Kui eraisik või ettevõte soetab maa, siis maamaksu kohustus, sundvõõrandamise õigus ja eks neid asju ole veelgi, jätavad pigem arusaama, et tegemist ei ole mitte omandi vaid kasutusõigusega.. Mingi x perioodi jooksul makstakse riigile selle nn eraomandis oleva maa eest soetamismaksumus maamaksu näol uuesti ja uuesti kinni....
tony kirjutas: Tekib küsimus kes **** mina siis veel olen?.
Beretta kirjutas:tony kirjutas: Tekib küsimus kes **** mina siis veel olen?.
Eks me vist ühed **** olemegi nende arvates.