Foorumlaste urujaht 2006

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Kasutaja avatar
Feen

Foorumlaste urujaht 2006

Postitus Postitas Feen »

Üritus 25-26 november. Kogunemine kell 9.00 Konguta jahimaadel, Väike-Ulila ristis, ja Tartust tulijad siis kogunevad 8.30 Eerikal (Vt Jorri postitust).

Kuna rahvast on jahti tulemas mingi natuke üle 10ne mehe ja õhtusele olemisele oletuslikult u 12 tegelast, siis vast saame kodustes tingimustes hakkama. Kuna mul on 1 kuri naaber, siis vast teeme olemise Jorri juures. Repart läheb seega tagasi 25-le kroonile. Saun on niisama, aga korraga siis 3 inimest, nagu kogemused näitavad, saame hakkama.

Kaasa ikkagi magamiskott ja madrats. Sööginõud vist ka vajalikud. Näksimine. Ohtralt liha ja kärakat (http://www.marandi.fie.ee/foorum/viewtopic.php?t=2652). Punased vestid.

Registreerunud:

Feen
Kakuke (ainult õhtul)
Zakslane
Jorr
Patterdale & Co (pärast jahti liiguvad kodumaale veel siga passima)
Sammalhabe
Kalamees
Rajaleidja
Mart
Väike Jorr (ainult jahti)
Saaremaalt on tulemas vast Ando & co
Karvane
BA (ainult jahti)
Anti (vist ainult jahti)

Ma siin hetkel panin need nimed oletuslikult mulje põhjal, kes tulemas on. Nimekiri pikeneb vastavalt märguannetele.
Viimati muutis Feen, R Nov 24, 2006 12:35 pm, muudetud 4 korda kokku.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Kasutaja avatar
Feen

Postitus Postitas Feen »

Paluks märkida märkida selle ka üles, et kes õhtul pidusse oleks tulemas? Ja regamise võiks ka ära teha. Kolmapäevaks oleks vaja teada kõiki, kes tahavad üritusele tulle (hiljemalt neljapäevaks), load on vaja välja võtta. Teise asjana on see turismitalu, oleks hea kui meid poleks lõpuks mingi 5 tk, kes sinna lähevad (sellise rahvakoguse juures oleks mul jube lihtne kodus asja teha :))
jorr

urujaht

Postitus Postitas jorr »

Käisin täna siis urusüsteemid läbi ja midagi rõõmustavat eriti pole.Esimeses kohas on metsa maha võetud ja oksalasu just urgude peale lastud,üks auk aint oli näha.Teises kohas oli tugev elu sees olnud,neljas kohas oli liiv välja kaabitud kuid looma sees polnud,eks see soe ilm meelitas kähriku metsa.Kolmandas kohas pole päris kindel,kas on sees veel või läks samuti metsa,koer käis huviga all ära aga kaua ei olnud ja siis tahtis metsa lõigata.Neljandas kohas samuti tugev elu ja ka loomad sees,koer võttis all ligi tunni ja oleks veelgi tahtnud möllata aga võtsin koera kinni ja tulema.Ise arvan,et on mägrad aga ka kährikupesa ja pojad olid suvel seal ning kui kährik metsas pole siis on tema ka seal alles.Nüüd siis aint ilmataadi teha ,kas on kolmed või ühed urud aga üks on kindlasti ja ka sügav eriti pole sest koera hääl kostis maa peale ära.Veidi ehk segab see,et on suuri puid siis juurde vahelt raskem kaevata.
Nüüd aint osavõtjaid vaja ja jaht käima.Urujaht on tõsine lugu ja nõrganäriga rahval parem mitte metsa trügida,nemad rohkem õhtul pidule.
noorus on ilus aeg
kakuke

Postitus Postitas kakuke »

Mina arvatavasti õhtusesse "pidusse" ainult jõuangi, sest kodune elu võimaldab pealelõunast vabat aega. Eks ma siis tulen vaatama, et mis hunniku kärakat ja liha see Feen sinna kokku on tassinud. :twisted:
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
jorr

Postitus Postitas jorr »

Kähri maksa ja koera praadi. :D
noorus on ilus aeg
Kasutaja avatar
Patterdale

Postitus Postitas Patterdale »

Mehed kes tahavad aktiivselt jahist osavõtta riietuge vastavalt.
Dog and man are truely partners in the hunt.
jorr

urujaht

Postitus Postitas jorr »

Jah, see on väga õige nõue, sest lipsuga kraavi ei kaeva.Kes tahab labidavarre pihku võtta sellel soovitan kas pikad kummikud kaasa või mingid kiletunked riietele peale tõmmata.
noorus on ilus aeg
Kasutaja avatar
sooviku

Postitus Postitas sooviku »

Jorr,kui sa need urud koeraga praegu läbi käisid,kas arvad,et hiljem ka sealt midagi võtta on.Mägra kohta ei tea,aga supikoira laseb küll peale seda,kui teda tund aega urus haugutud-katkutud on, sealt varvast.Ja see paar sinna enam lähiajal tagasi ei tule.
jorr

urujaht

Postitus Postitas jorr »

Sul Sooviku paistavad need jahivigurid väga selged olevat,et õpetad.Tule urujahti ja valime sind juhatama,eks siis räägid.Ei tea, kuhu need "supikoira"siis lähevad kui külma teeb?Kas sinu arvates jäävad kuuse alla lõdisema?
Rebane küll kohe tagasi ei tule aga nädala pärast on jälle platsis ja neid sinu "supikoiri" olen võtnud nii,et kaks välja ja nädala paari pärast on jälle elu sees,peab aint uruaugu uuesti kinni ajama.Kõik oleneb ikka ilmast, kas on urus või metsa all.Tegelikult selle sooja ajal urujahti ei teekski aga võimalus spetsi käest radarit õppida ja selleks kõlbab mäger ka.
noorus on ilus aeg
Kasutaja avatar
Patterdale

Postitus Postitas Patterdale »

Mind ennast huvitab mäger kõigerohkem,supikoiraga saab koer ilusti hakkama,tahaks näha kas on nii palju taipu mägraga tegeleda et ise viga ei saa.
Dog and man are truely partners in the hunt.
Kasutaja avatar
Feen

Postitus Postitas Feen »

Ilm on suhteliselt kelts. Iseenesest, kui lausvihma kallab, siis istub tüüp ka urus, aga endal oles eelistuseks korralikum miinus. Hetkel olid siis luureandmed meie maadelt sellised, et rebased ja kährikud olid metsas. Ja kui koerad sisse said, siis pudines kui kirpe välja. Nahk on juba päris kena, kährikul vähemalt.
Kasutaja avatar
sooviku

Postitus Postitas sooviku »

Oo suur Jorr,vabanda,kui suudad,et julgesin ka sõna võtta!Minule need pundiga urujahid ei istu.See ei tähenda aga seda,et ma teistel selle jahi maha laidaks.Muuseas,kährikut olen ma võtnud ka külma ja lumega kuuse alt ja põle nad seal nii väga lõdisenud ühti.
kalamees :)

Postitus Postitas kalamees :) »

Ma tulen ka kindlasti ikka. nii jahti kui ka pidusse. :lol: See info nii igaks juhuks ja jutut jätkuks :D
julged teha, julge ka vastutada...
Kasutaja avatar
Eik

Postitus Postitas Eik »

Me Mardiga ka jahile ja sauna aga ööseks jääda ei saa.
kalamees :)

Postitus Postitas kalamees :) »

Aga palju neid ööbijaid üldsegi kokku on? Äkki teeks ainult sauna ja väikese istumise/söömise/joomise pärast jahti?
julged teha, julge ka vastutada...
Vasta