Foorumlaste urujaht 2006
Foorumlaste urujaht 2006
Üritus 25-26 november. Kogunemine kell 9.00 Konguta jahimaadel, Väike-Ulila ristis, ja Tartust tulijad siis kogunevad 8.30 Eerikal (Vt Jorri postitust).
Kuna rahvast on jahti tulemas mingi natuke üle 10ne mehe ja õhtusele olemisele oletuslikult u 12 tegelast, siis vast saame kodustes tingimustes hakkama. Kuna mul on 1 kuri naaber, siis vast teeme olemise Jorri juures. Repart läheb seega tagasi 25-le kroonile. Saun on niisama, aga korraga siis 3 inimest, nagu kogemused näitavad, saame hakkama.
Kaasa ikkagi magamiskott ja madrats. Sööginõud vist ka vajalikud. Näksimine. Ohtralt liha ja kärakat (http://www.marandi.fie.ee/foorum/viewtopic.php?t=2652). Punased vestid.
Registreerunud:
Feen
Kakuke (ainult õhtul)
Zakslane
Jorr
Patterdale & Co (pärast jahti liiguvad kodumaale veel siga passima)
Sammalhabe
Kalamees
Rajaleidja
Mart
Väike Jorr (ainult jahti)
Saaremaalt on tulemas vast Ando & co
Karvane
BA (ainult jahti)
Anti (vist ainult jahti)
Ma siin hetkel panin need nimed oletuslikult mulje põhjal, kes tulemas on. Nimekiri pikeneb vastavalt märguannetele.
Kuna rahvast on jahti tulemas mingi natuke üle 10ne mehe ja õhtusele olemisele oletuslikult u 12 tegelast, siis vast saame kodustes tingimustes hakkama. Kuna mul on 1 kuri naaber, siis vast teeme olemise Jorri juures. Repart läheb seega tagasi 25-le kroonile. Saun on niisama, aga korraga siis 3 inimest, nagu kogemused näitavad, saame hakkama.
Kaasa ikkagi magamiskott ja madrats. Sööginõud vist ka vajalikud. Näksimine. Ohtralt liha ja kärakat (http://www.marandi.fie.ee/foorum/viewtopic.php?t=2652). Punased vestid.
Registreerunud:
Feen
Kakuke (ainult õhtul)
Zakslane
Jorr
Patterdale & Co (pärast jahti liiguvad kodumaale veel siga passima)
Sammalhabe
Kalamees
Rajaleidja
Mart
Väike Jorr (ainult jahti)
Saaremaalt on tulemas vast Ando & co
Karvane
BA (ainult jahti)
Anti (vist ainult jahti)
Ma siin hetkel panin need nimed oletuslikult mulje põhjal, kes tulemas on. Nimekiri pikeneb vastavalt märguannetele.
Viimati muutis Feen, R Nov 24, 2006 12:35 pm, muudetud 4 korda kokku.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Paluks märkida märkida selle ka üles, et kes õhtul pidusse oleks tulemas? Ja regamise võiks ka ära teha. Kolmapäevaks oleks vaja teada kõiki, kes tahavad üritusele tulle (hiljemalt neljapäevaks), load on vaja välja võtta. Teise asjana on see turismitalu, oleks hea kui meid poleks lõpuks mingi 5 tk, kes sinna lähevad (sellise rahvakoguse juures oleks mul jube lihtne kodus asja teha
)

urujaht
Käisin täna siis urusüsteemid läbi ja midagi rõõmustavat eriti pole.Esimeses kohas on metsa maha võetud ja oksalasu just urgude peale lastud,üks auk aint oli näha.Teises kohas oli tugev elu sees olnud,neljas kohas oli liiv välja kaabitud kuid looma sees polnud,eks see soe ilm meelitas kähriku metsa.Kolmandas kohas pole päris kindel,kas on sees veel või läks samuti metsa,koer käis huviga all ära aga kaua ei olnud ja siis tahtis metsa lõigata.Neljandas kohas samuti tugev elu ja ka loomad sees,koer võttis all ligi tunni ja oleks veelgi tahtnud möllata aga võtsin koera kinni ja tulema.Ise arvan,et on mägrad aga ka kährikupesa ja pojad olid suvel seal ning kui kährik metsas pole siis on tema ka seal alles.Nüüd siis aint ilmataadi teha ,kas on kolmed või ühed urud aga üks on kindlasti ja ka sügav eriti pole sest koera hääl kostis maa peale ära.Veidi ehk segab see,et on suuri puid siis juurde vahelt raskem kaevata.
Nüüd aint osavõtjaid vaja ja jaht käima.Urujaht on tõsine lugu ja nõrganäriga rahval parem mitte metsa trügida,nemad rohkem õhtul pidule.
Nüüd aint osavõtjaid vaja ja jaht käima.Urujaht on tõsine lugu ja nõrganäriga rahval parem mitte metsa trügida,nemad rohkem õhtul pidule.
noorus on ilus aeg
- Patterdale
urujaht
Sul Sooviku paistavad need jahivigurid väga selged olevat,et õpetad.Tule urujahti ja valime sind juhatama,eks siis räägid.Ei tea, kuhu need "supikoira"siis lähevad kui külma teeb?Kas sinu arvates jäävad kuuse alla lõdisema?
Rebane küll kohe tagasi ei tule aga nädala pärast on jälle platsis ja neid sinu "supikoiri" olen võtnud nii,et kaks välja ja nädala paari pärast on jälle elu sees,peab aint uruaugu uuesti kinni ajama.Kõik oleneb ikka ilmast, kas on urus või metsa all.Tegelikult selle sooja ajal urujahti ei teekski aga võimalus spetsi käest radarit õppida ja selleks kõlbab mäger ka.
Rebane küll kohe tagasi ei tule aga nädala pärast on jälle platsis ja neid sinu "supikoiri" olen võtnud nii,et kaks välja ja nädala paari pärast on jälle elu sees,peab aint uruaugu uuesti kinni ajama.Kõik oleneb ikka ilmast, kas on urus või metsa all.Tegelikult selle sooja ajal urujahti ei teekski aga võimalus spetsi käest radarit õppida ja selleks kõlbab mäger ka.
noorus on ilus aeg
- Patterdale
Ilm on suhteliselt kelts. Iseenesest, kui lausvihma kallab, siis istub tüüp ka urus, aga endal oles eelistuseks korralikum miinus. Hetkel olid siis luureandmed meie maadelt sellised, et rebased ja kährikud olid metsas. Ja kui koerad sisse said, siis pudines kui kirpe välja. Nahk on juba päris kena, kährikul vähemalt.
-
-