Metsakaameralt nähtu

Kui satud netis surfates huvitavatele lehekülgedele ,siis siia võiks neid teemade kaupa kirja panna.
Suletud
eedi
Postitusi: 82
Liitunud: N Mär 29, 2007 6:08 pm

Postitus Postitas eedi »

Kui juba tuldud sai, siis tuleb ka viimast võtta!Kas keegi oskab ütelda ,mitu kaadrit sekundis on -igatahes jooksev sigudik on ainult hall jutt!
okaskera
Postitusi: 35
Liitunud: K Juun 21, 2006 4:45 pm

Postitus Postitas okaskera »

hetkel peaks olema vist 5 või 8 kaadrit sekundis, järgmine nädal ehk saab parema pildi ja hääle tagasi. Server ei kannata seda vaatajate hulka ja andmamahtu välja.

sead 6 ja pool tundi ilma pausita söödal olnud, karjad tegid vaid sujuva vahetuse.
tony
Postitusi: 1148
Liitunud: P Dets 26, 2004 1:41 pm

Postitus Postitas tony »

Sai kah terve öö sigu vaadatud. :shock: Igavesti vinge värk. (y) Tule taevas appi mida mu silmad veel nägema peavad.
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Jah,pilt metsakaameralt tuleb täiega ja vaatajateks ka mittejahimehed,ohkimist ja puhkimist ikka mittu lehekülge täis.Jahimees,kes pukijahti kuuvalgel teinud,on seda pilti näinud varemgi,ning mitmeid kordi kindlasti.Selline kaamera tuleks(olen kuulnud,et mõnel juba olemas) omalegi seasöödaplatsi panna,siis istun kodus tugitoolis ja hoian silma monitori peal(ei pea pukis lõdisema),kui sead kohal,võtan vindi ja hiilima.Mugav ju!
noorus on ilus aeg
Kasutaja avatar
annaliisa
Postitusi: 407
Liitunud: P Okt 14, 2007 8:53 pm

Postitus Postitas annaliisa »

no mugav küll iseenesest, aga töeline jaht ikka ongi seal pukis see ootamine ju, ärevus ja köik. see kui monitorilt näen et peal ja lähen lasen maha...noh..
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Ma ei usu, et kellelgi selline metsakaamera omal söödal ja pilt jõuab ainult talle. Pigem on need rajakaamerad, millega saab (päevasel ajal) pisikesi filmiklippe ka teha. Ja muidugi pildid. Aga see ikka midagi muud.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
vana siga
Postitusi: 13
Liitunud: E Jaan 28, 2008 9:41 pm

Postitus Postitas vana siga »

:roll: Õige jahimees saab jahist täiselamuse ikka pukis istudes. Kaamera sobib söödakohal silma pealhoidmiseks ja selgitamaks, mis kell sead tulevad, kas on küttimiseks sobilikke loomi. Mina kasutan seakella, et söödale tuleku aeg kindlaks teha. Osavam näpumees ehitab seakella ise. Selleks on vaja patareil töötavat lauakella, jupike juhet ja mõni meeter nööri. :H
lendorav
Postitusi: 163
Liitunud: E Mär 27, 2006 6:58 pm

Postitus Postitas lendorav »

Mõni tehnikamees on ka mobiili söödale sättinud, nii et kui sead peal, siis helistab.Hea kuulata kuidas sead mätsutavad.
tony
Postitusi: 1148
Liitunud: P Dets 26, 2004 1:41 pm

Postitus Postitas tony »

Ah et õige jahimees saab jahist täiselamuse pukis istudes :?: :?: :?: Järelikult mina õige jahimees ei ole,sest igavamat jahti kui pukajaht annab ikka otsida.
jahinaine
Postitusi: 80
Liitunud: K Jaan 12, 2005 11:19 am

Postitus Postitas jahinaine »

Ma usun et annaliisa pidas silmas just nimelt konkreetselt pukas istumis jahti ja selle erinevaid variante, ehk siis, et kui juba pukast jaht siis selle jahi "õigele" harrastajale see just jahi põnevaks teebki, see looma ootamine ja metsahäälte kuulamine.... mitte aga arvuti ekraanilt jälgimine :wink:

On mul õigus annaliisa, mõtlesid sa seda nii? 8)
robi1
Postitusi: 299
Liitunud: K Nov 30, 2005 12:46 pm

Postitus Postitas robi1 »

tony kirjutas::?: :?: :?: Järelikult mina õige jahimees ei ole,sest igavamat jahti kui pukajaht annab ikka otsida.
Järelikult ei ole jah sa õige jahimees :roll: :roll: :roll:
metsas käi tasa tasa.....
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Et olen ise seda pukijahti palju teinud(ma laisavõitu),siis ei ütleks,et igav jaht on.Just need öised hääled ja krõbinad teevad asja põnevamaks.Külmaga ikka kaua ei istu,endal ehk suurema külmaga(10-15kraadi) nii tundi paar on kannatust jätkunud.Mul lahtised pukid ka ja mõni lihtsalt redeliste.Arvan,et kõige tähtsasm pukijahil on just see loomade tuleku kellaaeg,kui seda tead,siis lihtsam,kuid pool tundi tuleks ikka varemalt kohal olla.Ka seakari ei marsi kohe söödale,vaid uurib tuult ja ümbrust.Olen nende tulekut vahel veerant tundi oodanud,on kuulda,kui metsas sabistavad aga välja ei ilmu.Pukijahti olen teinud nii seale,kui ka põdrapullile-sokule,neile viimastele just vilega ja toimib küll.aint vilistada tuleks all,redeli viimasel pulgal ja siis vaikselt üles.
See metsakaamera näitab ühte vaiksemat kohta,kus sigutik end söömise juures turvaliselt tunneb ja muudel söödaplatsidel ei pruugi samal kellaajal üldse liikuda.Keegi siin mainiski,et mida aeg edasi,seda rahulikumalt siblivad sead söödal.
Siiski tean praegu ühte meest,kellel on metsa samasugune kaamera üles pandud,mis näitab koju kätte selle metsas toimuva loo aga siinjuures pole tegemist salakütiga(ka proze valgustab) vaid lihtsalt huvist söödakohal toimuva vastu.See ju parem kui telerist tulev lugu.Selleks praegu ju kõik olemas,nii tehnika,kui rahamehed.
noorus on ilus aeg
Kasutaja avatar
annaliisa
Postitusi: 407
Liitunud: P Okt 14, 2007 8:53 pm

Postitus Postitas annaliisa »

Jah, jahinaine, sul on öigus. igav pukijaht nüüd kohe kindlasti pole, aga nii palju kui on inimesi on ka arvamusi. mina leian et iga jaht on pönev ja pukis mulle meeldib ka istuda. olen ka niisama pukis uudistamas käinud et kes ja mis kell käivad ja selline tsirkus on lahti, et igav kohe küll pole. ja looma ootamine, kui pimedamaks läheb ja iga pöösa alune siga tundub ja iga lehekohin samuti...no kui löpuks see siga siiski tuleb... no MÖNUS! tasub ikka oodata küll!
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
eedi
Postitusi: 82
Liitunud: N Mär 29, 2007 6:08 pm

Postitus Postitas eedi »

Praegu askeldab seal üks kärnas rebusk-saba on täitsa kiilas!
Ja tema jaoks ju nämmu ei ole.
mõtus
Postitusi: 79
Liitunud: L Nov 12, 2005 5:38 pm

Postitus Postitas mõtus »

Mis loom see nüüd käis tundus nagu haige rebane olevat ,saba oli nigu roots!
Suletud