Metsakaameralt nähtu
Jah,pilt metsakaameralt tuleb täiega ja vaatajateks ka mittejahimehed,ohkimist ja puhkimist ikka mittu lehekülge täis.Jahimees,kes pukijahti kuuvalgel teinud,on seda pilti näinud varemgi,ning mitmeid kordi kindlasti.Selline kaamera tuleks(olen kuulnud,et mõnel juba olemas) omalegi seasöödaplatsi panna,siis istun kodus tugitoolis ja hoian silma monitori peal(ei pea pukis lõdisema),kui sead kohal,võtan vindi ja hiilima.Mugav ju!
noorus on ilus aeg

Ma usun et annaliisa pidas silmas just nimelt konkreetselt pukas istumis jahti ja selle erinevaid variante, ehk siis, et kui juba pukast jaht siis selle jahi "õigele" harrastajale see just jahi põnevaks teebki, see looma ootamine ja metsahäälte kuulamine.... mitte aga arvuti ekraanilt jälgimine
On mul õigus annaliisa, mõtlesid sa seda nii?

On mul õigus annaliisa, mõtlesid sa seda nii?

Et olen ise seda pukijahti palju teinud(ma laisavõitu),siis ei ütleks,et igav jaht on.Just need öised hääled ja krõbinad teevad asja põnevamaks.Külmaga ikka kaua ei istu,endal ehk suurema külmaga(10-15kraadi) nii tundi paar on kannatust jätkunud.Mul lahtised pukid ka ja mõni lihtsalt redeliste.Arvan,et kõige tähtsasm pukijahil on just see loomade tuleku kellaaeg,kui seda tead,siis lihtsam,kuid pool tundi tuleks ikka varemalt kohal olla.Ka seakari ei marsi kohe söödale,vaid uurib tuult ja ümbrust.Olen nende tulekut vahel veerant tundi oodanud,on kuulda,kui metsas sabistavad aga välja ei ilmu.Pukijahti olen teinud nii seale,kui ka põdrapullile-sokule,neile viimastele just vilega ja toimib küll.aint vilistada tuleks all,redeli viimasel pulgal ja siis vaikselt üles.
See metsakaamera näitab ühte vaiksemat kohta,kus sigutik end söömise juures turvaliselt tunneb ja muudel söödaplatsidel ei pruugi samal kellaajal üldse liikuda.Keegi siin mainiski,et mida aeg edasi,seda rahulikumalt siblivad sead söödal.
Siiski tean praegu ühte meest,kellel on metsa samasugune kaamera üles pandud,mis näitab koju kätte selle metsas toimuva loo aga siinjuures pole tegemist salakütiga(ka proze valgustab) vaid lihtsalt huvist söödakohal toimuva vastu.See ju parem kui telerist tulev lugu.Selleks praegu ju kõik olemas,nii tehnika,kui rahamehed.
See metsakaamera näitab ühte vaiksemat kohta,kus sigutik end söömise juures turvaliselt tunneb ja muudel söödaplatsidel ei pruugi samal kellaajal üldse liikuda.Keegi siin mainiski,et mida aeg edasi,seda rahulikumalt siblivad sead söödal.
Siiski tean praegu ühte meest,kellel on metsa samasugune kaamera üles pandud,mis näitab koju kätte selle metsas toimuva loo aga siinjuures pole tegemist salakütiga(ka proze valgustab) vaid lihtsalt huvist söödakohal toimuva vastu.See ju parem kui telerist tulev lugu.Selleks praegu ju kõik olemas,nii tehnika,kui rahamehed.
noorus on ilus aeg
Jah, jahinaine, sul on öigus. igav pukijaht nüüd kohe kindlasti pole, aga nii palju kui on inimesi on ka arvamusi. mina leian et iga jaht on pönev ja pukis mulle meeldib ka istuda. olen ka niisama pukis uudistamas käinud et kes ja mis kell käivad ja selline tsirkus on lahti, et igav kohe küll pole. ja looma ootamine, kui pimedamaks läheb ja iga pöösa alune siga tundub ja iga lehekohin samuti...no kui löpuks see siga siiski tuleb... no MÖNUS! tasub ikka oodata küll!
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.