Metsakaameralt nähtu
Sorry vist valehäire.Üks sõbere ütles mulle et kuskil poole nelja ajal olid 2 suurt karu peal old,aga ilmselt ta nägi seda unes,oli ööseks läpaka enda kõrvale lahti jätt,uni ja reaalsus kippusid segunema.....okaskera kirjutas:robi1 kirjutas:Kas keegi siis öösel 2 karu tõesti ei näind?![]()
![]()
natuke muinasjutu moodi tundub aga kui kellaajast räägid, võin üle vaadata

metsas käi tasa tasa.....
Minu silm näeb pildil kolme suurt siga ja ülejäänud on jah põssamoodi.
Vaadata ju võib aga ise olen pukist nii kolmkümment siga korraga söödal kokku lugenud ja põnevust oli rohkem,sest loom liikus ringi,mitte aint ei matsutanud.Üks emis tuli nina püsti päris puki juurte,samal ajal olid põssad ilusti rivis nagu noorsõdurid, eemal,nina sabas.Vahepeal läks püss täitsa meelest ja kui külm näpistama tikkus,võtsin loal oleva looma maha,ning plats puhas ja sain koju tulla.
Imelik,et kitsed söödaplatsi avastanud ei ole, või ei taha naad(kitsed) sellise sooja talvega lisasööta ültse.Sigutikk aga nuumab nagu jaksab,kährik ka ja isegi kärnas rebane vist oli.Sellist söödaplatsilugu tuleks loomakaitsjatele näidata ja kas või plakati peale panna,tõstab seda "jahimeeste mainet".Ma millegipärast arvan,et okaskera ikka jahivigureid ka teeb,või eksin?
Vaadata ju võib aga ise olen pukist nii kolmkümment siga korraga söödal kokku lugenud ja põnevust oli rohkem,sest loom liikus ringi,mitte aint ei matsutanud.Üks emis tuli nina püsti päris puki juurte,samal ajal olid põssad ilusti rivis nagu noorsõdurid, eemal,nina sabas.Vahepeal läks püss täitsa meelest ja kui külm näpistama tikkus,võtsin loal oleva looma maha,ning plats puhas ja sain koju tulla.
Imelik,et kitsed söödaplatsi avastanud ei ole, või ei taha naad(kitsed) sellise sooja talvega lisasööta ültse.Sigutikk aga nuumab nagu jaksab,kährik ka ja isegi kärnas rebane vist oli.Sellist söödaplatsilugu tuleks loomakaitsjatele näidata ja kas või plakati peale panna,tõstab seda "jahimeeste mainet".Ma millegipärast arvan,et okaskera ikka jahivigureid ka teeb,või eksin?
noorus on ilus aeg
Ise olen täheldanud, et lund pole ja miinuseid, siis kitsed ei pea küll söödast lugu vähemalt minu sõime juures ei käi söömas. Ma ei räägi hetkel heinast ja vihtadest, vaid hunnik porgandeid ja kartuleid. Samas, kui lumi tuleb ja miinused ka, siis on kohe söödal. Okaskera peaks olema tubli loodusfotograaf mitte jahimees, aga vb eksin jahimehe kohapealt. 

Kuna ma Okaskera vahepeal trehvanud nägema, siis suht kindlalt on ta jahimees
(eks see nii on, et üks jaht nõuab teiselt lõivu). Lisaks, seal kandis ei pidavat niisama ka kitsi olema eriti.
Ja, see on ige, et hetkel kits söödal ei käi. Porgandist, mulle tundub, loomad suurt ei hooli... enne söövad sead nt apelsini kui porgandit (kindlalt kontrollitud). Aga isegi vilja ei käi söömas ning meil mõni mees veendunud, et kõik kitsed maha tapetud.

Ja, see on ige, et hetkel kits söödal ei käi. Porgandist, mulle tundub, loomad suurt ei hooli... enne söövad sead nt apelsini kui porgandit (kindlalt kontrollitud). Aga isegi vilja ei käi söömas ning meil mõni mees veendunud, et kõik kitsed maha tapetud.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...