Metsakaameralt nähtu
Kindlasti on see arv suurem,sest midagi võttis ka salakütt ja alles neid on omajagu.Jah, Tallinna maantee,see korjab ikka aastaläbi kitsi vähemaks.Rahinge ümbruse põldudel oli lumega õhtutel ikka kitsekujusid näha ja emajõe äärsetel põldudel neid liikus.Kuigi pole ise Tähtvere kandi jahimees aga tihti sealkandis kooserdan(sõber elab).
noorus on ilus aeg
Oi, kuidas eelmine talv läksid vanad kartulid, mingi naaber oli metsaäärde viinud suure hunniku neid ja kitsed olid seal hommikust õhtuni peal, siis oli ka paks lumi ning miinuseid -10 ja üle. Üldiselt ka nisu on jäänud puutumata ja õunad, kui pole lund ja rohelist mujalt igalt poolt leiab. Muidu liigub kitsi küll mu sööda kandis, vähemalt jälgede järgi.tarmo kirjutas:ja seda tõesti et kartul ei lähe ,õun aga küll ja selline segu nisu,maisijahu,kaer,ernes.(sai juba sügis segatud ja ootama kõva talve) aga küll need kitsed ka kaameraette ilmuks kui oleks seda tugevat miinust
Feen kirjutas:Kolmapäev, 15.54 oleks nagu kanakull sellel merikotka toidulaual. Hektkel enamasti küljega, aga sellise mulje jätab.
15.56 on ta kadunud.
hiireviu oli seal söömas
seda pilti eriti lõigata ei kannata ja linnuke suht väike nii kaugelt.
liikuvast pildist oli paremini aru saada, kellega tegu.

Oli jah hiirekas. Ise ka korra mõtlesin, et ehk on, aga magasin maha igasuguse liikumise (esmamulje, kas on kanakull või hiiekas, postitus siia ja läinud ta oligi). Seega, minu silmade ees esimene röövik, aga ega ma palju just päeval näinud pole. Kui esimene röövik kohal, eks neid tule veel. Kui pildid kenasti üles saavad, siis abiks määramisel.
Ps. konnakotkast tahaks kevadel näha
koprajahis ja sügisel pardijahis nähtud küll, loorkulle ka, merikotkast niisamagi, samas, sigu ju ka nähtud, aga kaamera taga vaatlemise teema miskit muud. Vast saavad pildidki üles.
Ps, jiirekast oli paar paremat kaadridki, kus tekkis mõte, et äkki hiirekas, ehk mõni pilt lennust samuti (ei tabanud hetke vaadata).
Ps. konnakotkast tahaks kevadel näha

Ps, jiirekast oli paar paremat kaadridki, kus tekkis mõte, et äkki hiirekas, ehk mõni pilt lennust samuti (ei tabanud hetke vaadata).
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...