K: Kas vene päritolu siledaraudsele saab kusagilt varuosi?
K: Kas vene päritolu siledaraudsele saab kusagilt varuosi?
Kas on võimalik saada kusagilt osi 12 kal. horisonaalraudadega siledale?
Vajadus oleks vinnastusmehhanismi järele, mis toimib ka kestade väljaviskajana pesast ja kogu see kraam asub laesääre sees.
Vajadus oleks vinnastusmehhanismi järele, mis toimib ka kestade väljaviskajana pesast ja kogu see kraam asub laesääre sees.
mosse kirjutas:Ära sa jumalapärast avalda, mis marki relvaga tegu on! Muidu mõni äkki avitabki. Kui sa mudelit ei tea (pole relvaloa peal kirjas), siis anna vähemalt mõni vihje tootmisaja ja võimaliku tehase kohta.
Leidsin relvalt markeeringu DO700AT, midagi rohkemat nagu ei suuda leida kusagilt ja kuna pole spetsialist relva markide tundmises ja osas, et suudaks peale vaadates marki öelda.
Püüdsin ka netist leida sarnast relva näidiseks, aga ei leidnud. Tootmisaastat ei oska öelda, kuna jällegi märget pole relval.
-
vene püs
kui on vene päritolu relv siis on suure tõenäosusega tegemist IZ-58-M püssiga. Üks vähestest horisontaalraudadega püssidest millele venelased väljaviskajad sisse ehitasid. Sellist mudelit tehti ekspordiks ja on siiani väga head aga ilma väljanägemiseta relvad ja rauad olid sellel mudelil kroomitud. Pane pildid raua all olevate märkidega üles ja siis saab juba lähemalt hinnata
naised saunas rääkisid
Tegin siis toru alt pildi, keegi targem võiks mulle seletada nende märkide tähendused.
Ette tänades, Veiko
http://www.hot.ee/ve1x//IMG_1796.jpg
Ette tänades, Veiko
http://www.hot.ee/ve1x//IMG_1796.jpg
Viimati muutis Veix, R Veebr 15, 2008 2:38 pm, muudetud 4 korda kokku.
-
rajaleidja kirjutas:Vanas Jahimehe Käsiraamatus on igasuguste relval olevate märkide seletused, kui ma õieti mäletan. Ehk leiad sealt midagi.
Kas sul on seda pilti arvutis töödeldud? üks koht justkui oleks.
Täiesti õige, sest relva number pole oluline, antud hetkel.
Kahjuks pole mul sellist kirjandust ja internet pole kah abiks.
-
rajaleidja kirjutas:Relva loa peal ka loomulikult kirjas. Aga kui relvaluba selle relva kohta ei ole, siis muidugi teine asi
Taibukas

Antud hetkel on mu huvi veel suurem, kuna väidetakse, et seda sorti relvi on vähe kasutuses.
-
märkide seletusest:H (rombi sees)- katsetamine tugevdatud laenguga,
do 700 at lubatud gaasirõhk padrunipesas. üleval parem märk võiks tähendada lasketiheduse katset kuid ei ole kindel.
üleval vasakul ei saa aru märgist(kui see on k siis tähendab tehnilise kontrolli märki). Pmt arvan et tegemist IŽEVSKI mehaanikatehase toodanguga.
do 700 at lubatud gaasirõhk padrunipesas. üleval parem märk võiks tähendada lasketiheduse katset kuid ei ole kindel.
üleval vasakul ei saa aru märgist(kui see on k siis tähendab tehnilise kontrolli märki). Pmt arvan et tegemist IŽEVSKI mehaanikatehase toodanguga.
duo on parem