16.-17.veebruar. Foorumlaste faasanijaht vol.3
-
Mulle istub kevadel just see kopra varitsus.Asi ehk selles,et ma laisavõitu ja koeraga koprajaht tahab ikka tublit ähkimist.Aga kevadine vaikne õhtu,enne päikese loojumist,nepp lendab,part lendab ja mulistab kraavis ning lõpuks ka koprapoiss pistab nina välja(hämarikus),no mis sa patune hing veel paremat saad.
noorus on ilus aeg
Tere kõigile!Emotsioonid on siiamani üleval üldiselt jäime kõigiga väga rahule!Riputan esimese osa fotodest üles,sest pooled pildid album.ee millegipärast ei salvestunud.Homme proovin uuesti.Seni las teie uudishimu kasvab.
http://www.album.ee/album/30019524/50096581

sulgpall on parem kui keks
Sooviku, see on kopra eluspüügiks, aga põhimõtteliselt jah, kes keelab eluspüüki teha
Koerad olemas (kuigi minu aff ei taha jahedasse vette ja mutta ronida, üldse veepõlgur), Kakukesele tänud, nüüd kahvarõngad olemas, Karvaselt sain ammu võrgu (mille abil päris mitu urust lendavat rebast püütud). Kongitsad jms olemas... minu poolt pole muud kui tuleb tegutseda.

Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
( 18 ) Koprale võib pidada jahti mõrraga, piirdevõrguga, püünisrauaga või taksi või terjeriga 1. augustist 15. märtsini. Koprale võib pidada jahti jahikoeraga 1. oktoobrist 28. veebruarini. Koprale võib pidada varitsus- või hiilimisjahti või looma välja püüda taksi või terjerit kasutades 1. augustist 15. aprillini. Koprajaht on lubatud aastaringselt kopra tekitatud korduvate kahjustuste korral, varitsus- või hiilimisjahina või looma püügina taksi või terjerit kasutades maakonna keskkonnateenistuse loal.
Ei ole eluspüük. JE § 1 sätestab jahipidamise ajad ja viisid, mõistet "eluspüük" seal ei kasutata. Looma välja püüdmine tähistab ikkagi seda, et loom saadakse kätte ja teda võib ka surmata.
BM
Ei ole eluspüük. JE § 1 sätestab jahipidamise ajad ja viisid, mõistet "eluspüük" seal ei kasutata. Looma välja püüdmine tähistab ikkagi seda, et loom saadakse kätte ja teda võib ka surmata.
BM
Kallid jahikaaslased! VEEL PILTE: http://www.album.ee/album/30019524/50096668
sulgpall on parem kui keks
Re: 16.-17.veebruar. Foorumlaste faasanijaht vol.3
Tea kas faasanijaht vol. 4 ka tuleb? Kuidagi soiku asi jäänud. Jutt küll oli, et Kalev lõpetab selle faasanivärgi ära, kuid seda ta pidi igal aastal lubama. Äkki lähema kandi mehed oskavad kommenteerida.
ikka lõbusalt
Re: 16.-17.veebruar. Foorumlaste faasanijaht vol.3
Linnud oleks pidanud ammu ära tellima, oli isegi võimalus, kuid mõttesse jäi kusagil hoopis seajahti teha. Hetkel selline faasianijahi meelsus omalgi, hea meelega laseks mõne.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...