Ahm
Re: Ahm
No kas sa siis ei tea, et ahm kardab pori rohkem, kui marutõbine rebane vett? Nii kui paljast pehmet mullapinda näeb, lidub oma jälgi pidi tagasi
. Ja ega ahmi normaalsetes tingimustes ei näegi, ikka ainult kas kaduneljapäeva öösi nelja tee ristil, või kummargil oma jalge vahelt vaadates, või õigeid sõnu teades
.

Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
sooviku kirjutas:Jaa-jah,et"puhta valges ahm".Muideks,neid pidi ka siniseid ja punaseid olema.
Mina nii üleolevalt asjasse ei suhtuks.Kindlasti neid liigub ja on nähtud aga ei ole ju enamus meestel fotokat alati taskus.On meitegi kandis räägitud,et olla nähtud karu ja kähriku sugutist,just vanema generatsiooni meeste poolt.Aga räägitud on nii palju hiljem,et selleks ajaks on absoluutselt igasugused jäljed ja s.tt kadunud.Võta sa siis kinni,on siis nähtud või mitte.
jahismurf
Mina igatahes sellesse enam ei usu.Selle aja peale,mis tollest elukast on meil siin räägitud,oleks mõni fotokaga vend ammu looma- või vähemalt jäljepildi ära teinud.Ma läheks küll koju aparaadi järele,et nii haruldase looma jälgegi pildile saada.
Naine võib olla,koer peab olema!
-
sooviku kirjutas:Mina igatahes sellesse enam ei usu.Selle aja peale,mis tollest elukast on meil siin räägitud,oleks mõni fotokaga vend ammu looma- või vähemalt jäljepildi ära teinud.Ma läheks küll koju aparaadi järele,et nii haruldase looma jälgegi pildile saada.
Sama jutt.
sooviku kirjutas:Mina igatahes sellesse enam ei usu.Selle aja peale,mis tollest elukast on meil siin räägitud,oleks mõni fotokaga vend ammu looma- või vähemalt jäljepildi ära teinud.Ma läheks küll koju aparaadi järele,et nii haruldase looma jälgegi pildile saada.
Just täpselt aga on küllaldaselt kodanikke kes sellest elukast ei tea mitte midagi

jahismurf
Jutt siis ahmist(kaljukass) ja ahmi jäljest,kui milline see jälg tegelikult on?Need,mis mina olen näinud on nagu karukäpa jälg vähendatult.Küünised on näha aga kanda maha pole toetanud,käib varvastel rohkem.Jäljerada pole küll õnnestunud näha aga räägitakse,et paterdab nagu kährik?
noorus on ilus aeg
- sammal.habe
pole mahti netist otsida, ent kui ahmi venekeelne nimi on rossomahha ja norrakeelne jerv vms, siis ma olen neid j2lgi vist n2inud. on jah paterdav k6nnak ja tiba karu moodi. miski jutt mikrokarust vms tuleb ka meelde miskit otsa pidi.
et kohe ja ausasti yles tunnistada, siis ma ei n2inud neid j2lgi eestis.
et kohe ja ausasti yles tunnistada, siis ma ei n2inud neid j2lgi eestis.
Männil kirjutab: „Ahm on hästi suure liikuvusega loom ning ta peaks hästi palju jälgi jätma. Ahmi jäljed on spetsiifilised suured jäljed, kuid neid pole kusagil täheldatud."
Otsisin siis netist mõned ahmi jälgede pildid, mis pole loomulikult Eestis pildistatud:
Otsisin siis netist mõned ahmi jälgede pildid, mis pole loomulikult Eestis pildistatud: