Printtarest ostes oluline jälgida, et karbid ja kaaned oleksid samast materjalist. kodus kaanetama hakates selgus, et karbi serv lõikab kaanest läbi- erinevast plekist. suuremat mõõtu karbid ja kaaned olid OK .Võis muidugi eksitus ka olla aga nii igaks juhuks.
Mina olen kasutanud 350g karpe. Alumiinumi ja plekk karbi vahe on see ,et plekk karp hakkab roostetama kui sulgejaga vähe liialdad, al karpe on käsitsi kergaem sulgeda.
Ei näe küll põhjust kellegi kätte viia ,igaüks saab konservi tegemisega hakkama.250 grammisesse karpi paned pool küünt küüslauku,1 teelusikas soola,6 tk terapipart ja keerad kaanetajaga kinni.Hakkliha sisse(kui on siga)paned ca 10% kamarat ja pekki ning keedad ca 3-3,5 tundi.Tuleb super , ja ei pea kuhubi Eino juurde tarima.