Prouad,proovige mitte pahandada aga minu arvamust aretajatest mõjutas väga teie jutt,et kroonilised näituselkäijad valivad ise millise kohtuniku juurde minna.
Lauzy kirjutas:Tekkis mõte, et võtaks kevadest endale juurde veel ühe hagija, seekord siis eestika. Mõeldud tehtud, hakkasin siis uurima,et kust võiks võtta korraliku koera,pilk jäi peale Sakste kennelile, keda majandab nagu mina olen aru saanud kasutaja Maris (vabandust kui eksin) Olin ka endamisi mõelnud, et noh kui ikka 4000.- välja käin peaks ju koera kätte saama, aga siin postitustega tutvudes jäi kohe suu lahti
No mida asja hagijast tahetakse topelt rohkem, väga tore et seal koera vanemate nimetaga on neid tiitleid terve rodu, kuid tahtes osta koera jahil käimiseks milleks pean ma need tiitlid kinni maksma
Samas kui aretatakse koera kes on mõeldud jahilkäima, peaks aretaja ka soosima seda,et tema koera järeltulijad oleks jahikoerad mitte diivani kaunistused, kui seitsmest kutsikast üks müüakse jahikoeraks ning aretaja on sellega rahul siis tundub küll et mõeldakse millegile muule kui koerte heaolule
tädimaali kirjutas:Veel üks mõte seoses hinnaga - et kuidas üks saab/tahab oluliselt odavamalt kutsikaid müüa ja teine mitte - saab, kuna paljud kasvatajad sisuliselt sõidavad teiste inimeste töö seljas (kasutades teiste suure töö vilju aretuses, ise tehes minimaalselt, et tõule tagasi anda), mingis mõttes võib öelda, et varastavad teiste tagant (muidugi, see ongi normaalne äri). Nagunii me sõidame algsete aretajate töö peal, aga ma leian, et hoidmaks geneetilist kvaliteeti, tuleb jätkuvalt teha tööd, ja see maksab, ja mitte vähe. Osad kasvatajad lihtsalt selles töös ei osale ja vaid naudivad teiste töö vilju, saades kutsikamüügist kasu ka poole odavamalt müües.
Metslane kirjutas:Viimases Jahimehes kirjutas Baieri ja Hannoveri verejäljekoertest. Mis nende hinnad on??