Ok, esmapilgul segane tabel, aga veidi pikemalt uurides hakkas üht-teist koitma. Ja toodetele pääseb ka samalt lehelt ligi

. Niisiis, mis seal salata, mina olen oma plokist kõigega uhanud, mida Bob`s store Usas omal ajal pakkus. Paraku olen tähele pannud, et erinevad nooled lendavad tõesti erinevalt, (kuna kaaluvahe on erinev) , siis tiheda grupi saavutamiseks kasutan alati sama paki toodet. Niisiis, kuna teema on hakanud detailidesse minema ja kindlasti paljudel tulevastel ja ka olemasolevatel vibuomanikel on sageli küsimus ALUMINIUM VERSUS CARBON (mis eales see tõlkes on). Carbon nooled TUNDUVAD

odavamad olema ja nagu KUSKIL

kirjas - ma ei tea kus, ja kes rääkis, pidi kvaliteet parem olema kui tootmise algaastatel- ei purune enam pikkadeks peenikesteks pilbasteks.... Eeldatavasti on see jutt õige, aga kahjuks pole kogemust carbon nooltega ja fakte ei tea.. Googeldades leiab palju erinevaid arvamusi- stiilis ema ja tütar. Ilmselt tasub võrrelda vastupidavust nii jahil, kui märkilaskmises ja kvaliteedi -hinna suhet. Kas lõppkokkuvõttes vahet on?
Mis on Sinu arvamus?