). Pange pool raha juurde ja saate mujalt harrastajale täitsa OK nooled.Üldiselt on Euro hinnad ikka nii kirved, et enamasti tellin USA'st. Maksad saatmise, karistusmaksu, tolli ja jääd ikka plussi. Kohale tuleb ka kiiremini kui Saksast
). Pange pool raha juurde ja saate mujalt harrastajale täitsa OK nooled.
. Noh ja nendel nooltel on otsahülsid puudu. Peab falcost otsima. See selleks. Ühesõnaga, Bowsmith, kas oled neid konkreetseid nooli proovinud, mida siin http://www.deltaarcherycompany.com/
. Vibu tõmbejõud 74 lb, peaks ju sobima
kirjas - ma ei tea kus, ja kes rääkis, pidi kvaliteet parem olema kui tootmise algaastatel- ei purune enam pikkadeks peenikesteks pilbasteks.... Eeldatavasti on see jutt õige, aga kahjuks pole kogemust carbon nooltega ja fakte ei tea.. Googeldades leiab palju erinevaid arvamusi- stiilis ema ja tütar. Ilmselt tasub võrrelda vastupidavust nii jahil, kui märkilaskmises ja kvaliteedi -hinna suhet. Kas lõppkokkuvõttes vahet on?Ma ei lase plokkia kaAndrus Michelis kirjutas:Mul jäi Pärnakate jutust mulje, et puitu ei tohi plokiga kasutada, võib puruks lüüa. Ise kasutan süsinikke.Bowsmith kirjutas:Kui minu käest küsida siis kõige õigem nool on puidust nool (eriti kodumaine mänd) :wink