rebased ???

2005. aasta teemad
ozz
Postitusi: 179
Liitunud: K Dets 03, 2003 10:18 am

rebased

Postitus Postitas ozz »

Meie sektsioonis mulgimaal on selline asi, et kui ikka loom on kärnas siis paneme põlema! Sõna otseses mõttes, ei hakka teda kusagile vedama ega midagi! Käib süütevedelik peale ja asi ants, nii ei tohiks teised loomad seda nakkust saada! Rebaseid ja kährikuid laseme niipalju kui saame. Igaüks vaatab ise mis trofeega teeb, kas kingib sõbrale või kaevab maha!
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Postitus Postitas Pauli »

Ega talvel vist jah paremat varianti pole, ehkki see just ilus välja ei näe. Sula maaga peaks teise siiski auku ajama, ega kärntõbi pole rebasel ainus nakkushaigus.
Kasutaja avatar
sammal.habe
Postitusi: 1180
Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm

Re: rebased

Postitus Postitas sammal.habe »

jääb põlenud rebaseraibe metsa vedelema? või kaevatakse ikka lõpuks maha? sest ega ta süütevedeliku abil ära ei põle...

ühe mu tuttaval, new age'i filosoofiat ja muud esoteerikat harrastaval daamil suri koer. sihuke rebase-mõõtu peni. veider nagu perenaine oli - norra viikingite järeltulija kah veel - leidis ta, et tema armsale penile oleks ainult põletusmatus sobilik. toodi siis puid ja süütevedelikku ning meisterdati korralik tuleriit. et penikese hing "loodusega harmoonias" rahu leiaks :D
põletati tund. põletati teine. koer miskipärast ei põlenud eriti. käidi bensiinijaamast puid juurde ostmas. ja teist ja kolmandatki korda ostmas. umb. 8 tundi vahetpidamatut tulematust ja oligi asi aetud. puude peale kulus küll meie mõistes väike varandus (lugu juhtus norramaal), aga naisterahvas on nüüd kindel, et järgmise lemmiklooma ta ikka tavalisel viisl maha matab :wink:


ozz kirjutas:Meie sektsioonis mulgimaal on selline asi, et kui ikka loom on kärnas siis paneme põlema! Sõna otseses mõttes, ei hakka teda kusagile vedama ega midagi! Käib süütevedelik peale ja asi ants, nii ei tohiks teised loomad seda nakkust saada! Rebaseid ja kährikuid laseme niipalju kui saame. Igaüks vaatab ise mis trofeega teeb, kas kingib sõbrale või kaevab maha!
ozz
Postitusi: 179
Liitunud: K Dets 03, 2003 10:18 am

rebaseraibe

Postitus Postitas ozz »

No eks mõnikord jääb ka kusagile künnivakku teinekord saab ikka kenasti äramaetud! Tegelikult võtab rebane hästi tuld ja kui ta veits on põlenud pole enam vahet kas mädaneb niisama või on augus !?
Andres - saarlane
Postitusi: 174
Liitunud: E Dets 15, 2003 11:19 am

Postitus Postitas Andres - saarlane »

Küsimus rebaseküttidele?Kas keegi on soos sirkliga sobivad laskedistantsid ka ära mõõtnud ja märgistanud.Näit oleks mugav panna lipuke 300 meetri peale ja oleks selgus majas kui kaugel rebane on.
Laupäeval rebasejahil olles sai ikka mõeldud kaugusemõõtjapeale.Minu meelest on see rebasepassimine sama põnev kui siga pukis oodata.
Kuidas muidu rebastega on . Minu tähelepaneku järgi oli eelmine aasta rohkem.Aga jänest ikka pole.
Egas elevant pole siga!
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Postitus Postitas Beretta »

Mandril tundub oluliselt rohkem olevat. Pühapäeval peale seajahti tehti väike kokkuvõte- seni lastud kümmekond ja põldus näha teis ilusa ilmaga veel küll.
Teet
Postitusi: 67
Liitunud: P Veebr 20, 2005 9:20 pm

Postitus Postitas Teet »

Ise vindiga rebast ei lase-lõhub kasuka ja pole eriti huvitav ka. Kasutan ikka sileraudset jahirelva. kui on head koerad ja oskustega jahimehed siis pole mingi probleem 2-3 repsit päevas. Vahel proovin ka hiire häält teha ja see toimib päris hästi, eriti noorte rebaste puhul. Väike soovitus-laske ikka rebast siis oo jänest kua rohkem!
Suletud